Index / Gezondheid / Hoe maak je een Tattoo met behulp van Sunblock Protect

Share This Post

Gezondheid

Hoe maak je een Tattoo met behulp van Sunblock Protect

Een van de grootste bedreigingen voor de kwaliteit van uw tattoo is direct zonlicht. Herhaalde blootstelling van een kleurrijke tatoeage aan de zon kan leiden tot verkleuring, naast huidschade aan de getatoeëerde gebied. Je nodig hebt om vooruit te p

AdvertisementEen van de grootste bedreigingen voor de kwaliteit van uw tattoo is direct zonlicht. Herhaalde blootstelling van een kleurrijke tatoeage aan de zon kan leiden tot verkleuring, naast huidschade aan de getatoeëerde gebied. Je nodig hebt om vooruit te plannen en vind de juiste sunblock om uw tattoo te beschermen tegen de zon.

Wat je nodig hebt

Camera

Vermijd het gebruik van sunblock op een nieuw of recent verbeterde tatoeage voor een goede genezing te garanderen. De meeste deskundigen het erover eens dat een wachttijd van 1 maand na een tattooshop bezoek is ideaal, zodat de huid aan direct zonlicht goed te weerstaan.

Plan een toepassing van sunblock op je tattoo om de 30 minuten voor een goede bescherming. Je moet vier lagen sunblock hebben toegepast op uw tattoo tegen de tijd dat u een andere laag van sunblock toe te voegen aan de rest van je lichaam.

Bescherm uw tattoo van schade door de zon door het toevoegen van lotion om je lichaam na het beëindigen van een duik. Water spoelt lotion, die de volledige toepassing van sunblock een noodzaak om een ​​dure tattoo te beschermen maakt.

Maken gebruik van een mengsel van vochtinbrengende crèmes, lotions en sunblock op je tattoo om je huid te beschermen tegen zonnebrand. De huid onder je tattoo nodig heeft om gezond voor toekomstige bezoeken aan de tattooshop voor recoloring en touch-ups te zijn.

Zoeken naar sunblock die voldoet aan je huid snel bij het zoeken naar bescherming voor je tattoo. Vette lotion die blijft op de huid zonder te lossen zal moeilijk zijn om elke keer dat je hoofd uit naar de zon toe te passen.

Anticipeer op directe schade als gevolg van zonlicht door het gebruik van sunblock op uw tattoo ten minste 30 minuten voordat u buitenshuis. Sunblock heeft tijd nodig om op te lossen in de huid voor een brede bescherming spectrum.

Kies een traditionele lotion in plaats van een spray bij het gebruik van sunblock op uw tattoo. Spray-on sunblock verdwijnt te snel om volledige bescherming tegen UV-stralen te bieden.

Maak een foto van je tatoeage na elke blootstelling aan de zon om verkleuring en het langzaam verdwijnen tijdens het gebruik van sunblock volgen. Compileren deze foto's in chronologische volgorde en breng het naar uw tatoeage kunstenaar om de effectiviteit van sunblock te beoordelen.

Hints

Maak een frame op de buitenkant van uw tattoo met een hoge SPF sunblock voordat u in de zon. Gebruik een dunne laag sunblock met een SPF hoger dan 30, net buiten de grenzen van je tattoo te voorkomen dat vervagen van scherpe lijnen. Verspreid sunblock op de rest van je tatoeage met een dun laagje zonnecrème van dezelfde SPF.

Share This Post