Index / Ambachten / Hoe maak je een Tassel op een Muts maken

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een Tassel op een Muts maken

Daterend zover terug als het oude Egypte en China, de kwast ooit diende aan te tonen - en pronken - status leren en rijkdom. Tot voor kort, veel gezien ze zo schilderachtig, ouderwets decoratie, maar ze zijn het zien van een opleving in populariteit

AdvertisementDaterend zover terug als het oude Egypte en China, de kwast ooit diende aan te tonen - en pronken - status leren en rijkdom. Tot voor kort, veel gezien ze zo schilderachtig, ouderwets decoratie, maar ze zijn het zien van een opleving in populariteit op gordijnen, kussens en kleding. een kwast toe te voegen aan je gebreide muts brengt een grillig en persoonlijk tintje, waarin het zich onderscheidt van alle anderen duidelijke, boring hoofd topper. Kwastjes en hun neven, pom-poms, zijn eenvoudig te maken, en je kunt zelfs gebruik maken van schroot garen of draad om ze te maken.

Verzamel de Supplies

Jij hebt nodig:

  • Een stuk dun karton tweemaal de lengte van het lint en ongeveer 3 inch breed

    Garen aan te passen of aan te vullen je hoed

    Schaar

    Een crewel of andere grote-eyed naalden.

    Een vierkant of een rechthoek gesneden uit een lege doos ontbijtgranen goed werkt voor dit project, - u moet in staat zijn om de sjabloon te vouwen in de helft. Als je het niet handig zijn karton, kunt u de draad rond uw hand te wikkelen.

Maak de Tassel

Vouw de kartonnen mal in de helft, dus het is even lang als de afgewerkte kwast zal zijn. Snijd een 10-inch stuk van garen en centreren het binnen de vouw. Dit zal vereenvoudigen later het binden van de kwast. Houd dan één uiteinde van het garen uitgelijnd langs de vouw. Wikkel de draad om het karton in de gewenste volheid - meestal 20 tot 50 wraps, afhankelijk van het gewicht van het garen. Einde van de verpakking op de vouw, en clip het garen. Breng de uiteinden van de string in de vouw samen en bind ze losjes. Schuif de bundel uit het karton; Trek de band strak, en maak een knoop. Snijd de lussen aan het andere uiteinde van de kwast.

Sluit uw decoratie door het wikkelen van een ander stuk van het garen rond de bundel strak, tussen 1/2 en 1 inch van de top, en koppelverkoop met een dubbele knoop. Snijd de uiteinden om ze nog, maar laat de top tie - degene die was in de plooi - lang.

Bevestig de Decoratie

Rijg een van de lange staarten in de borduurwol naald en steek de kwast om je hoed. Daartoe weven van het garen in de steken op de hoed. draad dan de andere staart in de naald en steek de kwast en hoed samen voor extra veiligheid. Weave de uiteinden en trim, indien nodig.

Doe een Pom Pom-Switch

Als je iets korter dan een kwast wilt, zal een pom-pom het lukken. Snijd een vierkant van karton ongeveer twee keer zo groot als de gewenste diameter van uw pom-pom. Knip een vierkant van het centrum; u hoeft alleen maar over een duim aan de binnenkant. Wikkel de draad rond de buitenkant van het vierkantje gewenste volheid. Bind een stuk draad strak rond het centrum van de bundel door het plein je binnen snijden. Knip de lussen aan beide uiteinden open is, en dan trim de pom-pom om zelfs uit zijn vorm. Maak het aan de muts op dezelfde manier als de kwast deed.

Share This Post