Index / Cars / Hoe maak je een Tailgate Ramp

Share This Post

Cars

Hoe maak je een Tailgate Ramp

Het vervoeren van zware, grote voorwerpen kan een uitdagende inspanning zijn. Een optie is om een ​​aanhangwagen die speciaal is ontworpen voor uw lading te slepen. Maar in plaats van te hoeven kopen, vergunning en een speciale trailer te houden, geb

Advertisement

Het vervoeren van zware, grote voorwerpen kan een uitdagende inspanning zijn. Een optie is om een ​​aanhangwagen die speciaal is ontworpen voor uw lading te slepen. Maar in plaats van te hoeven kopen, vergunning en een speciale trailer te houden, gebruik maken van de ruimte die je al hebt in de achterkant van uw pick-up truck of sport utility voertuig naar uw items halen. U kunt een paar stevige hellingen die flush passen over het einde van de achterklep te maken voor een veilig, gemakkelijk laden van zitgrasmaaiers, all-terrain voertuigen of motorfietsen gemakkelijk te maken.

Wat je nodig hebt

2 Zaagbokken

2 stuks 2 "x 8" hout

2 oprit eindigt (verkrijgbaar in de boerderij winkels)

"C" Clamp

Potlood

Elektrische boor

16/05 "boor

Cirkelzaag

100-schuurpapier

4 5/16 "x 2 ½" Draagbouten

4 sluitringen en moeren

verstelbare moersleutel

08/03 "boor

2 5/16 "x 1 ½" slotbouten

Zet de 2 "x 8" boards over twee schragen. Klem de metalen helling eindigt aan het einde van elk stuk hout met een "C" klem. Draai de hendel op de "C" klem in de richting van de klok.

Met potlood en breng de locatie van de gaten aan de helling eindigt aan het hout. Verwijder de "C" klem van de handgreep los linksom. Boor gaten door het hout op de gemarkeerde plaatsen met een elektrische boor en een 5/16 "boorkop.

Snijd het einde van de helling platen schuin vergemakkelijking rollend uw lading op de helling. Stel de basis van een cirkelzaag in een hoek van 45 graden snijden. Maak bezuinigingen aan het einde van elk bord met de cirkelzaag en zand met 100-korrel schuurpapier om de randen nog meer te verzachten.

Stel zowel helling boards rechtop en het besturen van een 5/16 "x 2 ½" sledebout door elk gat in de uiteinden van het hout met een hamer. Draai de beide platen op en lijn de voorgeboorde montagegaten in de metalen helling uiteinde over de uitstekende slotbouten in het hout. Gebruik een ramp einde voor elk stuk hout. Plaats een borgring en een moer over elke bout en draai met een verstelbare sleutel met de klok mee.

Maak pinnen om de hellingen af ​​kan schuiven de achterklep wanneer u laadt houden. Plaats de afgewerkte hellingbanen op de achterklep van uw auto, zorg ervoor dat de lip van de metalen helling einde zit op de rand van de achterklep. Schuif de hellingen op de juiste breedte die nodig is om het spoor van het voertuig dat u wilt plaatsen aan te passen. Breng de pin montagegat locatie uit de lip van de oprit einde aan de bovenkant van de achterklep. Verwijder de hellingen. Gebruik een boor en een 3/8 "bit en boor gaten in de achterklep, en let niet door te boren om de afgewerkte zijde van de achterklep. Met 5/16" x 1 ½ "slotbouten als pinnen en steek ze door het gat in de lip van de helling uiteinde en in de gaten in de achterklep.

Hints

Bij het bepalen van wat de lengte van hout te kopen voor de hellingen, rekening houden met de hellingen moeten ten minste acht voet lang zijn, of de belasting hoek zal te steil zijn.

Gebruik alleen heldere, kwaliteit hout bij de montage hellingen. Falen van de helling kan het gevolg zijn van het gebruik van hout met knopen of splits, mogelijk ernstig letsel veroorzaken.

Share This Post