Index / tech / Hoe maak je een Tagged account opnieuw te activeren

Share This Post

tech

Hoe maak je een Tagged account opnieuw te activeren

Als u een online account die gelabeld is of gemarkeerd wegens schending van de voorwaarden van de website te activeren, uit te reiken naar het team dat verantwoordelijk is voor rekening reactivering en vermeld uw zaak. Blijf standvastig in je argumen

Advertisement

Als u een online account die gelabeld is of gemarkeerd wegens schending van de voorwaarden van de website te activeren, uit te reiken naar het team dat verantwoordelijk is voor rekening reactivering en vermeld uw zaak. Blijf standvastig in je argumenten als je echt niet een van de servicevoorwaarden van de site overtreden - en als je hebt, doe je best om de persoon die het nooit meer zal gebeuren te verzekeren.

Te reageren op de e-mail van de website stuurt u - of als het adres is "Geen antwoord," om een ​​e-mail vermeld in het bericht - om uw zaak uit te leggen, als de site stuurt u een. Sommige websites, vooral als het je eerste overtreding, raden u aan om te reageren op de tagging.

Navigeer naar de "Contact" gedeelte van de website die u hebt gelabeld en vind de contactgegevens die overeenkomt met opgeschort of verboden accounts. Stuur een bericht binnen een veld ingebed in de site of, als er een e-mailadres, te kopiëren en te plakken in een nieuw e-mailbericht en vermeld uw geval is er.

Gebruik het automatische systeem, indien aanwezig, op een site om de rekening reactief. Facebook, bijvoorbeeld, stelt gebruikers in staat met accounts werden gelabeld wegens verdachte logins rekeningen reactief door de succesvolle identificatie van foto's van vrienden.

Share This Post