Index / Huis / Hoe maak je een tabel te zetten in een huis Bar

Share This Post

Huis

Hoe maak je een tabel te zetten in een huis Bar

Niet sjokken naar beneden om de hoek pub voor een plek van uw favoriet brouwen wanneer u een oude tafel kan upcycle in een bar en er sprake van een glas met vrienden in het comfort van uw eigen huis. Draai oude kwekerij meubilair of een verlaten recr

AdvertisementNiet sjokken naar beneden om de hoek pub voor een plek van uw favoriet brouwen wanneer u een oude tafel kan upcycle in een bar en er sprake van een glas met vrienden in het comfort van uw eigen huis. Draai oude kwekerij meubilair of een verlaten recreatiezaal tafel in het sociale hart van uw volgende feest. Krijg knap met al fresco bar mogelijkheden in de achtertuin. Een puzzel, een schroevendraaier en een penseel krijgt uw oude tafel klaar voor een aantal nieuwe achtbanen.

Van de baby naar Bar

Ze groeien snel - en ze ontgroeien hun kwekerij meubilair. Hergebruiken een commode in iets van blijvende gebruik door er een bar kar. Verwijder de veiligheidsriem, en zand het stuk aan ruwe de finish. Breng een grondlaag, en schilder dan de hele tabel en al de planken met glanzend email of metallic lak. Een zilveren bar kar met gespiegelde trays op de planken maakt kristal bekers en karaffen schitteren. Bevestig wielen aan de poten van de commode, zodat u kunt wiel de bar kar naar de plaats waar het nodig is. Hang draadmanden de zijkanten voor extra opslag. Schroef kleine bars aan de zijkanten om handdoeken of lus houdt u de stekker uit een flesopener dus het is altijd handig.

gebundelde middelen

Een oude pooltafel en een hok zijn de grondstoffen voor een doe-het-bar in de kelder, dat lijkt alsof het uit de hoek pub. Snijd de pooltafel in de lengte doormidden en snijd de helft in de helft weer over de breedte. Verwijder het voelde oppervlak en bevestig de drie stukken een U vormen met een centrum goed voor de barman. Op maat gesneden een stuk stainable hout voor een nieuwe bar oppervlak - grenen knopen zal bloeden door bijna elke afwerking, dus je zou willen grenen vermijden. Zand en vlekken op het hele stuk, zorgvuldig behoud van de gecapitonneerde buitenste rand van de pooltafel. Pas dezelfde behandeling naar het hok, en geef de bar en het hok een aantal beschermende lagen duidelijk polyurethaan. In voorraad hebben het hok met bar leveringen en uw favoriete merken, hang een paar low-light hangers boven de bar, en trek een aantal barkrukken.

Self-Serve picknicktafel

Bespaar ruimte op het terras of overslaan sjouwen een koeler naar buiten in de achtertuin met een cut-out picknicktafel / bar. Snijd een smalle rechthoek in het midden van de tafel een gegalvaniseerde tin, roestvrij staal of industriƫle sterkte kunststof rechthoekig bad met een lip passen. De lip rust op de tafel om het bad te ondersteunen wanneer het is gevuld met ijs en flesjes of blikjes met vloeistoffen. Boor gaten in het bad voor de afwatering, en passen ze met flexibele slangen en pakkingen van de afvoer te kanaliseren en te voorkomen dat natte voeten. Of loze het gesmolten ijs aan het einde van de partij en zet het bad ondersteboven te drogen.

Party Mini-Bars

Bij uw volgende partij, houdt iedereen van verdringing in een hoek van de kamer door het opzetten van mini-bar tafels in twee of meer hoeken. Zand en Refinish een paar afdankertje bijpassende bijzettafeltjes - hetzij vlek en lak het hout of verf met een wipe-off, waterbestendig emaille. Voor het schilderen, lijm en schroef of spijker smalle sierlijst rond de rand van de bovenkant om ongelukken te schuiven flessen en glazen te ontmoedigen. Voeg vergrendeling wielen aan de tafelpoten verplaatsing te vereenvoudigen, of bevestig broodje voeten of geborgen klauw voeten naar de benen naar de tafel hoogte voor eenvoudige service te verhogen. Opzetten van elke mini-bar met identieke emmers van witte en rode wijn, een lagere-shelf iced trays van flessen bier en een assortiment van glazen en servetten. Of wijzen verschillende bar tafels voor bier, wijn, sterke drank en likeuren, met de juiste bril.

Share This Post