Index / Ambachten / Hoe maak je een tabel Runner maken voor een 60 Inch Table

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een tabel Runner maken voor een 60 Inch Table

Een tafelloper voegt een decoratief element aan een tafel of specerijen tot een vlakte tafelkleed. De truc om het maken van de perfecte tafelloper voor elke gelegenheid is om ijzer-op de zoom tape te gebruiken. Het komt in een assortiment van kleuren

AdvertisementEen tafelloper voegt een decoratief element aan een tafel of specerijen tot een vlakte tafelkleed. De truc om het maken van de perfecte tafelloper voor elke gelegenheid is om ijzer-op de zoom tape te gebruiken. Het komt in een assortiment van kleuren en elimineert de noodzaak voor het naaien. Voor een licht-gebruikt voorwerp, zoals een tafelloper, zal ijzer-on zoom tape tientallen jaren duren van speciale gelegenheden.

Wat je nodig hebt

Stuk stof, 62 inch bij 14 inch

Naaister pinnen

Ijzer-on zoom tape

Ijzer

Vouw over 1/2 inch op elke rand van het materiaal en speld met pennen van de naaister.

Strijk het materiaal plat.

Verwijder de pennen.

Vouw het materiaal over 1/2 inch weer, en samen pin het materiaal. Vouwen meer dan twee keer elimineert de ruwe randen.

Snijd een lengte van 60 inch zoom tape en plaats onder een zijde van het materiaal, onder de gevouwen rand. Strijkijzer volgens instructies van de fabrikant. Herhaal voor de andere drie zijden.

Hints

Als u niet beschikt over een 60-inch stuk stof, kunt u stukken stof samensmelten met behulp van de zoom tape om een ‚Äč‚Äčlappendeken project te maken.

Share This Post