Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe maak je een Swatch Open

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe maak je een Swatch Open

Wanneer de batterij in uw Swatch horloge sterft, de methode voor het openen van de achterkant van je Swatch is iets anders dan de meeste batterijen horloges. De werkelijke staal is laser verzegeld, zodat het openen van het horloge helemaal niet mogel

AdvertisementWanneer de batterij in uw Swatch horloge sterft, de methode voor het openen van de achterkant van je Swatch is iets anders dan de meeste batterijen horloges. De werkelijke staal is laser verzegeld, zodat het openen van het horloge helemaal niet mogelijk is. Er is een speciale slot dat de achterkant op zijn plaats houdt, maar het openen van het batterijcompartiment op de Swatch is eenvoudig. Het is ook bedoeld om de innerlijke werking van uw horloge te beschermen tegen blootstelling en sleutelen die permanent uw Swatch kunnen beschadigen.

Wat je nodig hebt

kleine munt

Zet uw Swatch om zodat de achterkant van het horloge wordt u geconfronteerd.

Steek een kleine munt, net als een dubbeltje, in de lock-lamel op de achterkant van het horloge.

Draai de munt naar links, het losschroeven van de batterijhouder.

Pop het batterijcompartiment geopend door het invoegen van de rand van de munt onder de opening en het geven van een lichte druk naar boven.

Hints

Vervangende batterijen voor uw Swatch zijn verkrijgbaar bij alle gelicentieerde Swatch verkoper of bij hun officiƫle online e-store.

Als er een probleem is met kristal of de kroon van je Swatch, deze onderdelen zijn onvervangbaar. Swatch horloges in het algemeen worden geleverd met een garantie van twee jaar. Als uw Swatch is nog steeds onder de garantie valt, kunt u het bedrijf het horloge te vervangen door een duplicaat of een ander model van gelijke waarde.

Share This Post