Index / tech / Hoe maak je een Super 8 camera gebruiken

Share This Post

tech

Hoe maak je een Super 8 camera gebruiken

Een Super 8 filmcamera is een eenvoudigere versie van een Hollywood-film camera, maar ingewikkelder dan een videocamera. Hier is hoe u uw Super 8 gebruiken om hoge kwaliteit films te maken. Koop de juiste film. Super 8 film van Kodak. Ze verkopen mom

Advertisement

Een Super 8 filmcamera is een eenvoudigere versie van een Hollywood-film camera, maar ingewikkelder dan een videocamera. Hier is hoe u uw Super 8 gebruiken om hoge kwaliteit films te maken.

Koop de juiste film. Super 8 film van Kodak. Ze verkopen momenteel Ektachrome film online. Er zijn geen snelkoppelingen hier. Super 8 camera's vereisen super 8 film, geen variaties van andere films.

Plaats de film in de bus in het hoofdgedeelte van de camera.

Laad uw batterijen. De meeste Super 8 camera's traditionele batterijen (AA of AAA). Batterijen moeten worden verwijderd als de camera niet in gebruik is.

Controleer uw verlichting. Voor de beste kwaliteit te gebruiken van een externe lichtmeter. Stel het niveau van blootstelling van de camera. Kijk voor de zon en de cloud symbolen rond de wijzerplaat. Bepaalde Super 8 camera's hebben automatische belichting alleen, dus je kunt laat de camera het werk doen. Handmatige instelling is de beste methode onder professionals.

Plak er geen extra apparaten die u gaat gebruiken. Super 8 camera's kunnen extra microfoons, rolluiksturing te gebruiken voor stilstaande beelden, oordopjes en een film lichte socket (gelegen op de bovenste) omlijsten.

Verander de conversie filter indien binnen filmen. Dit proces verschilt per model. Als u deze stap niet uw binnen opnamen zijn flets af te ronden.

De focus van de lens. Uw camera moet een handmatige scherpstelling ring rond de lens te hebben. Draai de ring om scherp te stellen. Afstanden worden aangegeven op de ring om de aanpassing te leiden. Marco-modus is beschikbaar voor het scherpstellen op voorwerpen in de buurt van de camera.

Druk de trigger om het filmen te beginnen. Bepaalde camera's moet u de trekker over te houden, terwijl anderen hebben een trigger lock zodat men squeeze draait het op en een andere squeeze schakelt deze uit.

Verwerk je film op een lokale film winkel of mailen aan bij Kodak.

Hints

Vertrouw niet op de zoeker voor het scherpstellen. Meet de afstand.

Lens voor Super 8 camera's zijn niet vervangbaar. Als het wordt beschadigd, een nieuwe camera nodig.

Share This Post