Index / tech / Hoe maak je een Subscript Put in PowerPoint

Share This Post

tech

Hoe maak je een Subscript Put in PowerPoint

of hele woorden - - subscript in Microsoft PowerPoint, een handige functie wanneer u formules schrijven U kunt specifieke karakters te maken. Subscript getallen vereist zijn chemische formules, wanneer zij vertegenwoordigen het aantal atomen. Gebruik

Advertisement

of hele woorden - - subscript in Microsoft PowerPoint, een handige functie wanneer u formules schrijven U kunt specifieke karakters te maken. Subscript getallen vereist zijn chemische formules, wanneer zij vertegenwoordigen het aantal atomen. Gebruik een sneltoets om de karakters subscript te maken.

Tip

 • Om de karakters lagere positie bij het maken van deze index, veranderen hun offset waarde in het dialoogvenster Lettertype.

  Vergeet niet om de presentatie regelmatig op te slaan om te voorkomen dat uw werk in geval PowerPoint crashes. Office-software slaat automatisch uw documenten om de 10 minuten.

  of hele woorden - - PowerPoint kan ook personages superscript, als je nodig hebt om wiskundige vergelijkingen te typen.

Met behulp van de sneltoets

Selecteer de tekens die u wilt subscript maken - u kunt afzonderlijke tekens, woorden en zelfs hele zinnen te selecteren. Druk op Ctrl = (Control-Equal) om de selectie subscript te maken.

De standaard offset van minus 25 procent wordt automatisch toegepast wanneer u de keyboards snelkoppeling te gebruiken. Je kunt niet handmatig op te geven de offset, tenzij u het dialoogvenster Lettertype te gebruiken.

Tip

De sneltoets om tekens superscript maken is Ctrl + Shift + + (Control-Shift-Plus).

Met behulp van de Font Dialog

Stap 1

Open de presentatie die u wilt bewerken in PowerPoint en selecteer vervolgens het teken dat u wilt subscript te maken.

Tip

Je hoeft niet om de procedure voor elk nummer in uw formule te herhalen. U kunt meerdere tekens selecteren door Ctrl en het selecteren van een ieder, en gebruik vervolgens de procedure om ze allemaal te subscript maken.

Stap 2

Met de rechtermuisknop op een van de geselecteerde tekens en kies Font in het contextmenu om het dialoogvenster Lettertype weer te geven.

Stap 3

Vink het vakje Subscript om de selectie subscript te maken. Voor het wijzigen van de offset van de personages, typ een nieuwe, negatieve waarde in de Offset doos.

Klik op OK om het onderschrift stijl toe te passen op de geselecteerde tekens en druk op Ctrl-S om de wijzigingen op te slaan.

Tip

 • De standaard offset waarde minus 25 procent.

  U kunt ook alle tekens small caps of alle doppen door het controleren van de Small Caps of All Caps doos.

  Om toe te slaan door middel van de personages, controleer dan de Doorhalen of dubbele doorhaling doos.

  Onderstreep de selectie door een stijl uit de drop-down box Onderstrepingsstijl selecteren of de kleur van de personages door het selecteren van een andere kleur dan de Font Color drop-down box.

Share This Post