Index / Ambachten / Hoe maak je een Styrofoam Cup Bak Into een Hoed

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een Styrofoam Cup Bak Into een Hoed

Kinderen zijn dol op ongewone en leuke ambachten te doen; het maken van hoeden uit piepschuim cups past in beide categorieën. Deze hoeden zijn uitstekende tafeldecoraties voor Thanksgiving of St. Patrick's Day. U kunt versieren ze dragen pennen en te

AdvertisementKinderen zijn dol op ongewone en leuke ambachten te doen; het maken van hoeden uit piepschuim cups past in beide categorieën. Deze hoeden zijn uitstekende tafeldecoraties voor Thanksgiving of St. Patrick's Day. U kunt versieren ze dragen pennen en te worden gedragen door poppen. Dit ambacht vereist hulp van een volwassene met de hete oven. Het gebruik van eenvoudige Styrofoam cups maakt dit een zeer goedkope project te voltooien.

Wat je nodig hebt

Piepschuim bekers, ongeacht het formaat

Bakplaat

Ovenwanten of pannenlappen

Verwarm de oven voor op 250 graden.

Plaats de Styrofoam kopjes ondersteboven op een bakplaat. Ze moeten minstens 2 naast elkaar zodat ze niet in elkaar overgaan.

Zet de bakplaat in de oven en zet de oven licht. U moet zitten door de oven en kijken naar de kopjes als ze smelten, zodat ze niet te veel smelten.

Verwijder de bakplaat wanneer de cups hebben gekregen tot een gesmolten toestand u wilt. Gebruik de ovenwanten, aangezien de bakplaat heet.

Laat de cups volledig afkoelen voordat u ze uit de bakplaat. Zij zullen makkelijker als koele vrij te geven, plus je het risico van hen pletten als je ze te verwijderen terwijl ze zijn warm en kneedbaar draaien.

Hints

Je ziet geen verandering in de cups voor minstens een minuut; daarna smelten snel.

Versier de plastic bekertje nadat het is afgekoeld; zwarte of grijze verf is geschikt voor pelgrim hoeden en groen voor St. Patrick's Day. Lijm een ​​klaver tot de rand en lijm of verf een lint rond de rand. Gebruik je fantasie bij het inrichten van de hoeden.

Share This Post