Index / Persoonlijke financiën / Hoe maak je een Student Loan With No cosigner Nodig

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe maak je een Student Loan With No cosigner Nodig

Als u en uw gezin zich niet kunnen veroorloven om te betalen voor uw college onderwijs, kunnen studenten leningen helpen vertraging van de financiële lasten tot u klaar scholing. Omdat studenten niet hebben over het algemeen veel krediet geschiedenis

Advertisement

Als u en uw gezin zich niet kunnen veroorloven om te betalen voor uw college onderwijs, kunnen studenten leningen helpen vertraging van de financiële lasten tot u klaar scholing. Omdat studenten niet hebben over het algemeen veel krediet geschiedenis om hun betrouwbaarheid om de leningen terug te betalen te bewijzen, vele geldschieters vereisen dat een student een cosigner, die is iemand die ermee instemt om gezamenlijk aansprakelijk worden gesteld om de lening terug te betalen. Als u niet beschikt over een cosigner hebt, heb je een paar opties voor leningen zonder cosigners.

Vul de gratis applicatie voor Federal Student Aid (FAFSA) in het begin van het kalenderjaar waarin het schooljaar begint. U moet de financiële informatie op te nemen voor uw gezin te helpen bij het bepalen welke subsidies en leningen u in aanmerking voor.

Neem de school waar je van plan bent om te wonen in het desbetreffende gedeelte van de FAFSA. Dit zal de informatie aan de financiële steun kantoor van de school te sturen.

Kijk over de financiële hulppakket uw school stuurt, meestal in mei voor een schooljaar beginnen in augustus of september. Het zal waarschijnlijk ook enkele federale leningen voor studenten, met inbegrip van Perkins en Stafford leningen. Deze leningen hebben geen cosigner nodig.

Vraag financiële steun kantoor van uw school als er een staat bureau dat studenten leningen verstrekt en heeft geen cosigner nodig. Als uw land van verblijf is anders dan die waarin u wordt naar school gaan, vertel uw financiële steun officier kijken naar leningen in die toestand ook.

Vraag uw financiële steun officier om u informatie over PLUS leningen te geven als je een afgestudeerde student. Dit soort lening vereist slechts een cosigner als je negatieve krediet geschiedenis.

Een aanvraag voor een prive-student lening op uw eigen als je zijn het beheer van krediet goed voor minstens een paar jaar. U moet ook het inkomen in aanmerking te komen voor een prive-student lening zonder cosigner hebben. De kredietgever zal uw aanvraag beoordelen en beslissen of zij bereid is om te lenen aan u zonder cosigner.

Hints

Als de prive-student lening is afgewezen wanneer u van toepassing zijn op uw eigen, moet u naar een andere geldgever proberen of zoek een cosigner. De cosigner hoeft niet een van je ouders. Andere mensen te beschouwen, omvatten grootouders, tantes, ooms, oudere broers en zussen en vrienden van de familie.

Share This Post