Index / Huis / Hoe maak je een Stud Muur Anker naar een Slab

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Stud Muur Anker naar een Slab

Als u van plan bent om een ​​stud muur op een plaat vloer te bouwen, moet u de muur te verankeren, zodat het niet verschuift. Verankeren van een stud muur om een ​​betonnen vloer is een tijdrovend en rommelig taak die niet mag worden geprobeerd door

AdvertisementAls u van plan bent om een ​​stud muur op een plaat vloer te bouwen, moet u de muur te verankeren, zodat het niet verschuift. Verankeren van een stud muur om een ​​betonnen vloer is een tijdrovend en rommelig taak die niet mag worden geprobeerd door beginnende doe-het-zelvers. Een onjuist verankerde muur kan schade aan uw huis en schade voor de inzittenden veroorzaken. Als je besluit dat je uitgerust aan te pakken, laat ten minste een dag om een ​​20-voet muur te voltooien.

Wat je nodig hebt

 • Meetlint

  Krijt

  krijtlijn

  2-inch met 4-inch hout

  Nails

  Timmerman niveau

  Boren

  steenboor

  handheld vacuum

  5-pound hammer

  3/8-inch met 3-inch wig ankerbouten

  3/8-inch schijven en moeren

  Moersleutel

Meet en markeer de gewenste locatie van de stoeterij muur op de vloer met krijt. Gebruik een touw tussen meting merken om een ​​hulplijn te maken.

Rechtop de stoeterij muur langs de hulplijn. Nail hout secties om de stoeterij muur om het brace op zijn plaats. Controleer de noppen met een waterpas om ervoor te zorgen dat de muur recht is.

Boor 3/8 inch gaten door de bodemplaat (het gedeelte hout die langs de bodem van de tap wand) tussen elke nagel. U vindt de ankers te voegen door deze gaten. De meeste bouwvoorschriften vereisen ankers elke 32 inch, maar u kunt ze elke 16 inch voor extra stabiliteit.

Boor door de gaten in de bodemplaat in de betonplaat met een steenboor. Grondig stofzuigen beton stof en vuil terwijl u werkt.

Rij de 3/8 inch ankerbouten door de bodemplaat in het beton met een hamer. Slip een wasmachine over elke anker bout en draai hem met een moer.

Hints

Draag altijd handschoenen, oordopjes en oogbescherming om letsel te voorkomen, terwijl het bevestigen stomp muren om betonnen plaat vloeren.

Deze werkwijze is alleen geschikt voor inwendige, niet-dragende wanden. Gebouw en het bevestigen van de buitenkant dragende muren zelf wordt niet aanbevolen.

Share This Post