Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe maak je een Straw Hat RESHAPE

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe maak je een Straw Hat RESHAPE

Strooien hoeden zijn ideaal voor de bescherming van het hoofd en het afschermen van je gezicht tegen de schadelijke stralen van de zon. Een strooien hoed biedt een lichtgewicht barrière tussen uw gezicht en de elementen. Echter, na een seizoen van wo

Advertisement

Strooien hoeden zijn ideaal voor de bescherming van het hoofd en het afschermen van je gezicht tegen de schadelijke stralen van de zon. Een strooien hoed biedt een lichtgewicht barrière tussen uw gezicht en de elementen. Echter, na een seizoen van wordt opgeslagen, kan je je hoed gepropt of misvormde van wordt duwde in een kast of het hebben van iets bovenop het. Strooien hoeden zijn veerkrachtig. Als u wilt uw favoriete hoed op te slaan, alles wat je nodig hebt zijn een beetje tijd om de hoed vorm, de tijd tot het droog is en sommige objecten die je hebt rond het huis.

Wat je nodig hebt

Kom

Kledingstuk steamer of stoomstrijkijzer

Handschoenen of wanten

Handdoek

Stap 1

Vul het hoed met een kom en plaats deze rechtop op een harde ondergrond.

Stap 2

Met behulp van een stoomboot of de stoom instelling op ijzer, lopen langs de misvormde deel van de hoed zo dicht als je kunt krijgen zonder dat de stoomboot of ijzer aan het stro raken. Stoom de rietje totdat het is vochtig. Als je niet een stoomboot of een goede stoomstrijkijzer hebben, proberen met behulp van stoom uit een pot kokend water. Dit kan lastig zijn omdat je om te voorkomen dat het branden van uw handen. Een dikke paar tuinhandschoenen of ovenwanten zal enige bescherming geven, maar stoom kan nog steeds sijpelen door als je houd hem te dicht bij het kokende water. Houd de hoed over de stoom, totdat het rietje vochtig is dan snel een kom of een ander rond voorwerp te plaatsen binnen.

Stap 3

Strijk de hoed rond de kom met je hand om te helpen vormen de vorm. Voorzichtig opnieuw vorm te geven de rest van de muts met de hand.

stap 4

Leg een zwaar voorwerp op de rand om het plat te houden en van curling. Laat de hoed om grondig te drogen voordat het draagt.

Hints

Plaats uw vochtige hoed op een hard oppervlak dat zal vervormen tegen vocht.

Wees voorzichtig bij het stomen, stoom ernstige brandwonden kan veroorzaken.

Draag altijd beschermende wanten of handschoenen aan je handen.

Share This Post