Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe maak je een Straw Doll

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe maak je een Straw Doll

Poppen met de hand gemaakt kan worden gekoesterd door je nu en overgeleverd door vele generaties. Een van de makkelijkste soorten poppen te maken is het strooien pop. Ze nemen zeer weinig tijd en kan worden aangekleed als elke andere pop. Leer hoe u

Advertisement

Poppen met de hand gemaakt kan worden gekoesterd door je nu en overgeleverd door vele generaties. Een van de makkelijkste soorten poppen te maken is het strooien pop. Ze nemen zeer weinig tijd en kan worden aangekleed als elke andere pop. Leer hoe u stro poppen die een glimlach op het gezicht van elk kind zal zetten kan maken.

Wat je nodig hebt

Stro

Lijm

Garen of Doll Wig

Schaar

Styrofoam Ball (ongeveer de grootte van een pingpongbal)

Rubberen banden

Doll Clothing

Naald en draad

Gekleurde Stick Pins

Begin met een dikke bundel van stro. De bundel moet meten 1 1/2 voet lang en ongeveer 3 cm in diameter. Scheid het ondereinde van de bundel in twee helften door buigen van de delen van elkaar. Elk gescheiden groep moet ongeveer dezelfde dikte en 3 tot 4 inch lang. Beveiligde elk van deze op de toppen met een elastiekje. Zij zullen je been secties. Doe hetzelfde voor armen, beginnend ongeveer twee duim van het bovenste gedeelte van het stro. Te verzamelen en te beveiligen elke arm met een rubberen band. Dit laat u met het lichaam sectie, twee armen en twee benen op de basisstructuur van uw stropop vormen.

Knip een gat in de piepschuim bal met de punt van een schaar en vul deze met lijm. Wees gul met de lijm. Elmers of superlijm zal werken. Schuif de Styrofoam over het einde van het stro en zet apart drogen.

Gebruik gekleurde push pins voor de ogen, neus en mond van uw strooien pop. U kunt knoppen voor de punaise ogen en neus te vervangen als je knoppen beter wilt. Lijm garen haar naar uw pop of, als u wilt, kunt u een pop pruik kopen bij een hobby winkel.

Kleed je strooien pop met behulp van pop kleren die je kunt kopen tegen een hobby of ambachtelijke winkel. Zodra u uw pop hebt gekleed, stuff extra stro onder de kleren in te vullen het lichaam, dan naai de zoom van, zodat de vulling er niet uit valt. Het naaien van de hemlines niet alleen stelt de stro, het geeft vorm aan uw pop. Doll schoenen zijn optioneel, maar als je ze gebruiken, voegt lijm aan de binnenkant te zorgen dat ze blijven op de voeten van uw strooien pop. Door de flexibiliteit van stro, kun je je pop staan ​​of zitten weer te geven.

Share This Post