Index / wettelijk / Hoe maak je een straatverbod aan iemand Stop Van Calling You Get

Share This Post

wettelijk

Hoe maak je een straatverbod aan iemand Stop Van Calling You Get

De wetten die straatverbod orders variëren van staat tot staat, maar de meeste staten hebben een procedure waarmee een burger kan gelden voor de rechter om bescherming tegen intimidatie, inclusief telefoon intimidatie te krijgen. De meeste landen heb

AdvertisementDe wetten die straatverbod orders variëren van staat tot staat, maar de meeste staten hebben een procedure waarmee een burger kan gelden voor de rechter om bescherming tegen intimidatie, inclusief telefoon intimidatie te krijgen. De meeste landen hebben een procedure die is eenvoudig genoeg voor een leek om te navigeren zonder de hulp van een advocaat gemaakt, maar het kan nooit kwaad om juridisch advies in te winnen voordat het nastreven van een oplossing van het hof.

Wat je nodig hebt

Pen

Papier

Houd gedetailleerde verslagen. Om een ​​straatverbod of andere gerechtelijke bescherming te verkrijgen, moet u in staat zijn om de rechter voldoende bewijs dat je wordt lastiggevallen. Intimidatie wordt over het algemeen gedefinieerd als een gedragslijn ontworpen om bedreigen of intimideren. Om dit te bewijzen, moet u het bewijs dat de telefoongesprekken zijn overdreven, ongewenst en bedreigend in de natuur te presenteren. Het zal helpen als u een logboek dat de tijd van het telefoongesprek, het onderwerp en de gebruikte taal geeft aan te houden.

Neem contact op met de griffie. Zodra u het bewijs dat u via de telefoon worden lastiggevallen hebben verzameld, contact opnemen met de griffie bij uw plaatselijke gerechtsgebouw aan de procedures vastgesteld voor het aanvragen en verkrijgen van een straatverbod. In de meeste staten, zal je moet naar de griffie of een rechtbank commissaris, en leg een verklaring onder ede. U wordt gevraagd om de naam en het adres van de persoon die intimiderend u en de pesterijen te beschrijven. Zorg ervoor dat u detail uw beweringen en leveren de informatie die je verzameld door het bijhouden van de telefoontjes. De beschuldigingen die je maakt in deze fase van het proces zijn degenen die de persoon die u belt zal moeten verdedigen tegen als deze zaak gaat naar de rechtbank.

Serveer de papieren. Om een ​​straatverbod te krijgen, moet u de papieren zitting te nemen in de persoon gepest. In de meeste staten, zult u niet worden toegestaan ​​om ze zelf te dienen. U kunt het kantoor van de sheriff hebben serveer ze, meestal voor een vergoeding. De zaak kan niet naar proces, en u zult niet in staat zijn om bescherming op lange termijn te ontvangen, totdat de persoon gepest wordt geserveerd met de aankondiging.

Bereid je voor op uw gehoor. De volgende stap in het proces zal een hoorzitting waar u moet een rechter dat je wordt lastiggevallen overtuigen. Maak een statement voor de rechter waarin je de pesterijen die je hebt geleden zal een overzicht. Je zal in het algemeen worden gevraagd wanneer de pesterijen begonnen, de aard van de intimidatie en of je verwacht dat het voort te zetten. Zorg ervoor dat de rechter te voorzien van alle informatie die je hebt, zodat er voldoende bewijsmateriaal waarop de rechter haar beslissing kan baseren zal zijn.

Dwingen uw bestelling. Als je succesvol bent in het verkrijgen van een straatverbod bent, moet u contact opnemen met de politie elke keer dat de persoon die intimiderend u in strijd met de orde. Het is belangrijk dat u dit doet om uw rechten te beschermen, want een rechter kan vinden dat je ingestemd met de schending als u herhaalde schendingen van de bestelling te negeren.

Hints

Als u niet in staat om de kosten verbonden aan het verkrijgen van een straatverbod veroorloven zijn, zorg ervoor dat de griffie te vragen of er sprake is van organisaties die in staat zijn om u te helpen.

Share This Post