Index / Careers & Work / Hoe maak je een Stock Broker licentie te krijgen

Share This Post

Careers & Work

Hoe maak je een Stock Broker licentie te krijgen

Je hoeft niet naar een college te verdienen om mate een gelicentieerde effectenmakelaar te worden, maar je moet wel een aantal examens af te nemen voordat je kunt beginnen met het kopen en verkopen van effecten. De Regulation Authority Financial Indu

Advertisement

Je hoeft niet naar een college te verdienen om mate een gelicentieerde effectenmakelaar te worden, maar je moet wel een aantal examens af te nemen voordat je kunt beginnen met het kopen en verkopen van effecten. De Regulation Authority Financial Industry (FINRA) eist dat alle effectenmakelaars passeren de Series 7 examen om hun vergunning te ontvangen. De meeste staten vereisen u ook de Uniform Securities State Law Onderzoek of Series 63 passeren, om te ontvangen uw professionele licentie te kopen en verkopen van effecten in uw staat.

Wat je nodig hebt

Company sponsor

Series 7 studiegids

Series 63 studiegids

Stap 1

Krijg werk bij een beleggingsonderneming. Om te zitten voor de Series 7 examen, FINRA vereist dat u een bedrijf sponsor hebben.

Stap 2

Studie voor de Series 7 examen. Zodra een beleggingen in te huren u, het verwacht dat je om te studeren voor de Series 7 tijdens het ontvangen van on-the-job training. Gebruik een studiegids om uw succes van het passeren van het examen te verhogen. Zie Aanvullende bronnen over Series 7 studiegidsen.

Stap 3

Vraag uw werkgever om u te registreren voor de Series 7. Wanneer u klaar bent om de Series 7 te nemen, laat uw werkgever weten zodat het bedrijf kunt u zich inschrijven om te zitten voor de test door het indienen van een Uniforme toepassing voor Securities Registration of Transfer (U-4 ) naar FINRA.

stap 4

Stel uw Series 7-test datum. Nadat uw werkgever u registreert, krijgt u een lijst met contacten van FINRA gecertificeerde testen sites ontvangen in uw omgeving. U moet uw lokale testgebied bellen binnen zes maanden van uw werkgever te registreren om een ​​moment dat je zal zitten voor de proef te stellen.

stap 5

Studie voor uw Series 63. Deze test heeft betrekking op de effecten regelgeving wanneer deze specifiek betrekking hebben op de staat waarin u van plan bent om te werken als een effectenmakelaar. Alle maar 10 staten in de natie nodig effectenmakelaars om hun Series 63-licentie hebben. Zie Aanvullende bronnen om te ontdekken of uw staat is een van die 10.

stap 6

Stel uw Series 63-test datum. De lijst van de FINRA testen gebieden die het beheer van de Series 7 examen ook het beheer van de Series 63. Bel uw lokale testcentrum om een ​​datum vast te stellen op uw Series nemen 63 examen.

Hints

bestuderen altijd op de examens. Deze examens zijn moeilijk en je moet je een 70 procent tot voorbij de Series 7 en 72 procent naar de Series 63 passeren om uw vergunning te ontvangen. Studeren voor beide examens uw kansen op het passeren van de eerste keer dat je ze nemen.

Altijd op de hoogte van de kosten van falende. Als u niet ofwel de Series 7 of 63, kan yhou registreren om ze weer één maand na de laatste test datum. Pas echter op, zul je moeten betalen voor de dure kosten van het examen telkens als u het te heroveren.

Share This Post