Index / tech / Hoe maak je een stick te gebruiken op een Dell-computer

Share This Post

tech

Hoe maak je een stick te gebruiken op een Dell-computer

Een thumb drive is een klein apparaat dat fungeert als een verlengstuk van uw Dell-computer. De aandrijving wordt een locatie waar u bestanden en mappen kunt opslaan wanneer u het in uw computer is geïnstalleerd. De ware kracht in een thumb drive wor

AdvertisementEen thumb drive is een klein apparaat dat fungeert als een verlengstuk van uw Dell-computer. De aandrijving wordt een locatie waar u bestanden en mappen kunt opslaan wanneer u het in uw computer is geïnstalleerd. De ware kracht in een thumb drive wordt gerealiseerd wanneer u deze uit uw computer te verwijderen en zijn in staat om te dragen, samen met de inhoud op zijn opgeslagen, naar een andere computer.

Zet de computer aan. Lees de instructies die bij de thumb drive kwam. Sommige USB-sticks nodig dat je naar een website en een driver te installeren.

Zoek de USB-poort in uw Dell-computer. Als u een Dell desktop, zal uw USB slots, hetzij in de achterkant van de toren of in de voorkant van de toren in de buurt van de power knop. Op een laptop, zult u de USB-poorten aan de zijkant of aan de achterkant van het apparaat te vinden. De USB-slot is een half-inch lang slot.

Schuif het metalen uiteinde van de USB-stick in de computer. Als uw computer het geluid, kunt u een soort van waarschuwing dat er nieuwe hardware signalen te horen. Het systeemvak in de rechterbenedenhoek van het bureaublad kan een nieuw pictogram hardware of USB-stick aan te geven.

Klik op uw knop "Start" in de linkerbenedenhoek van het bureaublad. Scroll omhoog en klik op "Computer" of "Mijn Computer '. U vindt er een pictogram "Verwisselbare schijf" te zien. Dit is uw thumb drive.

Share This Post