Index / Cars / Hoe maak je een Starter Shim op een Chevrolet

Share This Post

Cars

Hoe maak je een Starter Shim op een Chevrolet

De startmotor op uw Chevrolet motor is ontworpen om te draaien wanneer u de sleutel, die het vliegwiel draait en start de motor. De relatie tussen het vliegwiel en de starter versnelling kan een beetje kieskeurig, en als er niet genoeg ruimte tussen

AdvertisementDe startmotor op uw Chevrolet motor is ontworpen om te draaien wanneer u de sleutel, die het vliegwiel draait en start de motor. De relatie tussen het vliegwiel en de starter versnelling kan een beetje kieskeurig, en als er niet genoeg ruimte tussen de twee versnellingen, kunt u slijpen geluiden, en hebben problemen met het starten. De oplossing is om een ​​starter shim of twee toegevoegd, afhankelijk van de juiste afstand.

Wat je nodig hebt

krik

Jack staat

Steeksleutel set

Paperclip

3/8 inch ratel, uitbreiding en socket set

Starter shim set

Til de voorkant van het voertuig met behulp van de krik en zet het op jack stands. Het voertuig moet volledig veilig op de krik staat voordat je kruipen eronder zijn.

Koppel de positieve pool van de accu met behulp van een steeksleutel. Kruip onder het voertuig en zoek de starter, die zal worden in de buurt van het vliegwiel tussen de transmissie en de motor. Krul de paperclip en proberen om de clip tussen de versnelling op de startmotor en het vliegwiel te krijgen. U moet ongeveer 1/16-inch vrije ruimte, en de paperclip is een goede manier om die maat te bepalen. Als je het niet kan passen daar, moet je minstens één shim toe te voegen.

Ontgrendelen de starter van de motor met de 3/8-inch ratel en stopcontact, en plaats een vulstuk op beide bouten aan de starter. Grendel de startmotor weer op het motorblok. Test met de paperclip opnieuw, en als de paperclip nog steeds niet past, herhaal het proces en voeg een andere shim. Doe dit tot de paperclip past tussen de gaten.

Sluit de positieve pool van de accu met behulp van een steeksleutel. Verlaag het voertuig af van de krik staat met behulp van de krik. Start de motor en luister voor slijpen, en zorg ervoor dat het begint soepel. Als het niet start, verwijdert u een shim en probeer het opnieuw. Als het begint vlot, maar je hoort slijpen, voeg nog een shim om uw proces.

Share This Post