Index / Careers & Work / Hoe maak je een Starbucks Barista

Share This Post

Careers & Work

Hoe maak je een Starbucks Barista

Werken in een relaxte koffiehuis sfeer lijkt misschien een stress-vrij, ontspannen baan, maar het kost veel werk achter de toonbank om een ​​succesvolle barista zijn. Starbucks baristas wordt verwacht dat zij uitgebreide kennis van de koffie die ze v

Advertisement

Werken in een relaxte koffiehuis sfeer lijkt misschien een stress-vrij, ontspannen baan, maar het kost veel werk achter de toonbank om een ​​succesvolle barista zijn. Starbucks baristas wordt verwacht dat zij uitgebreide kennis van de koffie die ze verkopen en maken, evenals een vriendelijk, gastvrij gedrag. Brooke Locascio van CoffeeandTea.net deze nieuwe aanwervingen (of partners) moet een handboek voor opleiding studeren en schriftelijke examens passeren alvorens naar hands-on training.

Wat je nodig hebt

De toegang tot een Starbucks / Internet

De juiste vorm van identificatie

Starbucks training manual

Vraag om een ​​barista toepassing bij een lokale Starbucks. U kunt ook online solliciteren bij: www.starbucks.com/aboutus/jobcenter.asp.

Breng een rijbewijs of een andere vorm van identificatie, zoals geboorteakte of paspoort bij het invullen van de aanvraag.

Als je als een barista worden aanvaard, de studie van de training materiaal grondig.

Passeer het schriftelijk examen.

Hints

Starbucks baristas zijn getraind on-the-job, achter de balie en begeleid door managers. U zal worden getoond hoe een bepaald drankje te maken, maar als je het niet zelfstandig kunnen maken, moet je om het te doen totdat je voorbij. Goede concentratie en het vermogen om snel zijn zeer gewenste vaardigheden te leren.

Barista's wordt verwacht dat zij de eerste hand kennen de ins en outs van de verschillende soorten koffie die ze maken en verkopen. Om dit te doen, moet het personeel met merk verschillende smaken begrijpen en in staat om de smaken beschrijven voldoende klanten monster. Een waardering voor verschillende koffiesoorten is een noodzaak.

Volgens Starbucks.com, moeten de werknemers ten minste 16 jaar oud zijn (behalve in Montana, waar de minimum leeftijd is 14).

Share This Post