Index / Bedrijf / Hoe maak je een Standard Operating Procedure wijzigen

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je een Standard Operating Procedure wijzigen

Wijzigingen in Standard Operating Procedures (SOP's) volgen een specifieke methode die afdeling Quality and Regulatory Affairs van een bedrijf stelt. Begin documenteren gevraagde wijzigingen een SOP zodra betrokken personeel rekening houden met de he

AdvertisementWijzigingen in Standard Operating Procedures (SOP's) volgen een specifieke methode die afdeling Quality and Regulatory Affairs van een bedrijf stelt. Begin documenteren gevraagde wijzigingen een SOP zodra betrokken personeel rekening houden met de herziening. Houd een lijst van gesprekken met betrekking tot deze veranderingen op datum en deelnemers. Dan, onder meer dit record als onderdeel van uw eerste verzoek om een ​​SOP te veranderen.

Identificeer in het schrijven van de noodzaak van een wijziging van de SOP. Stuur dit document naar de toezichthouder van de afdeling die de wijziging invloed heeft en het document control-afdeling.

Vul een verandering aanvraagformulier. Beslissen of de gevraagde wijziging is administratief of schrijffout. Administratieve wijzigingen streven naar een proces van het bedrijf volgt herzien. Klerikaal veranderingen proberen de bestaande SOP's spelling, grammatica, het formaat en duidelijkheid te herzien.

Vraag een verandering toelatingsnummer van het document control afdeling. Schrijf dit nummer op de voorpagina van de verandering aanvraagformulier.

Bereid een uitleg van de gevraagde wijziging. Als het mogelijk is, kopieert de bestaande SOP en maak rode lijn herzieningen met de gevraagde wijzigingen. Ondertekenen en dateren de verandering aanvraagformulier. Voorleggen aan het document control-afdeling.

Een afschrift van het verzoek tot wijziging van het formulier naar de afdeling human resources. Leg uit of de afdeling werknemers moeten trainen als gevolg van de gevraagde wijziging en welke werknemers de wijziging invloed heeft. Vereisen personeel om de training op datum, werknemers, trainer en het onderwerp te documenteren.

Dien de training voltooiing gegevens naar het document control-afdeling. Verzoek om ze toe te voegen aan de oorspronkelijke verandering aanvraagformulier.

Verdeel de goedgekeurde wijziging aanvraagformulier voor alle medewerkers van het bedrijf. Identificeer de vorm van zijn controle toelatingsnummer. Vertel werknemers hoe de toegang tot het formulier.

Share This Post