Index / Huis / Hoe maak je een Stair stapelbed maken

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Stair stapelbed maken

Een trap stapelbed is een ideaal meubel voor kleine kinderen slapen in een kleine slaapkamer. De trap laten kinderen om gemakkelijk in bed te klimmen, zonder het risico van vallen, verbonden aan een ladder. Het stapelbed structuur verdubbelt de hoeve

Advertisement

Een trap stapelbed is een ideaal meubel voor kleine kinderen slapen in een kleine slaapkamer. De trap laten kinderen om gemakkelijk in bed te klimmen, zonder het risico van vallen, verbonden aan een ladder. Het stapelbed structuur verdubbelt de hoeveelheid slaap ruimte in een slaapkamer. Als er slechts één kind slaapt in de kamer, kan de extra ruimte worden gebruikt voor een bureau of een speeltuin.

Wat je nodig hebt

  • 4-by-4 grenen berichten: (vier) 8 voet lang afgewerkt 2-by-4 pijnboomraad: (twee) 8 voet 6 duim lang, (twee) 7 voet 4 inches lang, (twee) 6 voet 8 duim lang (15) 4 voet lang, (zes) 20 duim lang 4-foot-by-7-foot-3/4-inch triplex plaat 39-inch-by-75-inch dubbele matras 5-inch bouten houtlijm spijkers schroeven

Vraag het aan de houthandel waar u uw hout te kopen om het te snijden op de gewenste lengte. Velen zullen dit doen voor gratis en zand langs de ruwe randen. Als ze je niet zal helpen, kunt u het hout zelf te snijden. Meet twee keer en snijd een keer.

De bouw van het platform frame rond het multiplex plaat. Gebruik de 5-inch bouten naar twee 7-foot-4-inch boards en twee 4-voet platen aan elkaar te bevestigen in een rechthoek. Zet het hout op de 2-inch zijden verbinden twee schroeven in elke hoek. Bolt vijf 4-voet boards op gelijke afstanden binnen het rechthoekig kader. Deze platen moeten plat op de 4-inch kanten. Spijker de 3/4-inch multiplex plaat naar de top van de steunen.

Plaats het frame bed op de lange zijde en de line-up van twee 4-by-4 hout berichten eronder. De bovenkant van de posten moet 2 voeten voorbij de bovenkant van het frame. Gebruik schroeven aan de staanders bevestigen aan het frame. Bevestig twee meer berichten aan de andere zijde van het frame op dezelfde manier. Zet het frame op zijn poten en zorg ervoor dat het niveau.

Ondersteuning van de structuur stapelbed met dwarsbalken. Gebruik bouten van een 6-foot-8-inch 2-by-4 te bevestigen tussen de twee posten aan de lange kant die zullen worden tegen de muur. Plaats deze dwarsbalk langs de vloer. Bevestig een ander halverwege tussen de vloer en de matras frame. Bevestig vier cm lange 2-by-4s dezelfde manier aan beide korte zijden.

Sluit de veiligheid rails tussen de delen van de berichten die boven het bed frame. Bolt twee 6-foot-8-inch 2-by-4s tussen de palen aan de lange zijde die zal gaan tegen de muur. Bolt twee 4-voet hekwerk tussen het bed berichten op beide korte zijden. Bevestig een 2-foot verticale steun 2 voet afstand van een van de leuningen aan de open zijde. Dit zal zijn waar de trap gaat. Bolt twee 5-voet leuningen tussen de verticale paal en de steun aan de kant van de 5-voet kloof.

Bouw het trappenhuis. Zorg ervoor dat de uiteinden van de trap rails op 45 graden hoeken in tegengestelde richtingen gesneden zodat ze plat op de grond bedframe zal leggen. Bevestig zes 20-inch stappen op 1-voet intervallen tussen de twee 8-foot-6-inch trap rails. Zorg ervoor dat ze goed zijn hoek. Staan de trap tegen het stapelbed en schroef het aan het frame aan de opening in de beveiliging rails.

Share This Post