Index / Bedrijf / Hoe maak je een staat Californië Self-verzekerde Certificaat verdienen in Compensation Workers '

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je een staat Californië Self-verzekerde Certificaat verdienen in Compensation Workers '

Californië biedt werkgevers verschillende opties voor de financiering van compensatieprogramma een arbeiderswijk. Werkgevers kunnen kiezen standaard werknemers compensatie verzekering aanbieden 'compensatie verzekering, kunnen ze deelnemen aan een po

Advertisement

Californië biedt werkgevers verschillende opties voor de financiering van compensatieprogramma een arbeiderswijk. Werkgevers kunnen kiezen standaard werknemers compensatie verzekering aanbieden 'compensatie verzekering, kunnen ze deelnemen aan een pool die dekking biedt, kunnen zij de stand van de werknemers kiezen voor of in plaats daarvan kunnen kiezen self-verzekering. Bij het selecteren van zelf-verzekering, de werkgever heeft nog twee opties, het beheer van het programma van binnen of huren van een derde partij beheerder van werknemers schadeclaims. In beide gevallen van de twee, wie beheert compensatie caseload van de werknemers moet actief self-verzekering certificering door de Californische Department of Industrial Relations Self-Insurance Plan hebben.

Verkrijgen ervaring als vorderingen examinatoren voor werknemers schadeclaims, hetzij via een verzekeringskantoor, een zelf-verzekerde werkgever of van derden beheerder van de werknemers schadeclaims.

Worden geïnformeerd over alle California staatswetten met betrekking tot het beheer van de werknemers schadeclaims. Dit geldt ook voor de termijnen onder welke vorderingen worden gerapporteerd, ingediend, reageerde op en beheerd. Specifieke termijnen tussen de datum van de aanvraag, medische zorg en de betaling van de tijdelijke totale betalingen arbeidsongeschiktheid moet bekend zijn door de conclusies examinator om de naleving van de wetten schadevergoeding van de staat van de werknemers te verzekeren. Alle claims examinatoren moeten zich houden aan de door Californië of zelf opgelegde sancties deadlines moet worden opgenomen met tijdige betalingen. De Self-Insurance arm van de staat van de Department of Industrial Relations kunnen ook straffen voor onvervulde tijdlijnen heffen.

Word geïnformeerd over de betaling structuren met betrekking tot TTD betalingen. Verwondingen in voorgaande jaren krijgen verschillende uitbetaling bedragen dan de verwondingen in de huidige jaar. In Californië, kan compensatie eiser werknemers een blessure opgelopen in voorgaande jaren melden. Een aanspraken examinator moet weten hoe je correct te berekenen TTD op basis van de datum van letsel of de zelf-verzekerde entiteit kan worden bestraft.

Leer beroepseisen revalidatie van de staat voor de werknemers die niet kunnen terugkeren naar het werk dat zij gehouden als gevolg van een ongeluk op de baan.

Vertrouwd te raken en onthouden van de verschillende vormen van de staat nodig heeft voor rapportage en beheer van de claims. Leer de verschillende terminologie en letter-types vereist specifieke communicatie tussen de vorderingen examinator en de eiser. Elke mijlpaal een letteraanduiding gebruikt voor communicatie met de gewonde werknemer. Vertrouwd te raken met alle industrie-gerelateerde afkortingen en de berekeningswijze van de medische betalingen aan artsen, evenals de aanvaardbare bedragen voor bepaalde verwondingen.

Het vermogen ontwikkelen om toekomstige schadevergoeding en medische kosten te berekenen voor alle claims onder uw administratie.

Onderzoek naar het California Department of Industrial Relations Self-Insurance Plans certificatie test te nemen.

Meld u aan om de test te nemen en drie keer per jaar op verschillende locaties in de staat betaalt de $ 150 kosten met ingang van juni 2011. Uitgevoerd, kandidaten komen in aanmerking om online of per post (zie Resource) te registreren. Betalen vergoedingen met een postwissel, cheque, bedrijf cheque of creditcard; contant geld of persoonlijke cheques worden niet geaccepteerd. Betaling dient te geschieden op het moment van registratie.

Te nemen en slagen voor de test. Examinatoren die zich niet kan de test te heroveren na het betalen van de vergoedingen en opnieuw te registreren.

Share This Post