Index / Huis / Hoe maak je een Square D Pumptrol Problemen

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Square D Pumptrol Problemen

Square D Pumptrol drukschakelaars worden vaak gevonden in vele commerciële en residentiële toepassingen sanitair dat de regulering van waterdruk nodig. Hoewel Pumptrol drukschakelaars zijn over het algemeen betrouwbaar, soms problemen kunnen ontwikke

AdvertisementSquare D Pumptrol drukschakelaars worden vaak gevonden in vele commerciële en residentiële toepassingen sanitair dat de regulering van waterdruk nodig. Hoewel Pumptrol drukschakelaars zijn over het algemeen betrouwbaar, soms problemen kunnen ontwikkelen met de schakelaar of met de daarbij behorende watersysteem. Als er problemen te ontwikkelen, kan een aantal eenvoudige problemen te helpen identificeren van de wortel van het probleem en kan zelfs een dure huis oproep van uw loodgieter of elektricien te voorkomen.

Wat je nodig hebt

  • 3/8-inch dopsleutel of moersleutel

Bevestigen dat alle smeltbaar schakelaars en zekeringen het voeden van de Pumptrol drukschakelaar zijn functioneel en in de "On" positie en controleer voor knippen, geknepen, of gerafelde bedrading. Als de stroom correct naar de switch wordt gevoed en de schakelaar dan nog niet in werking te stellen wanneer de waterdruk lager is dan de inschakeldruk, ontkoppel alle macht aan de schakelaar voordat u verder gaat.

Controleer visueel de schakelaar contacten voor ernstige verbranding of putjes. Volgens de website van de fabrikant, indien verbranding of pitting is duidelijk, de contacten met de Square D onderdeelnummer 9998PC241 voor 9013F modellen en een deel nummer 9998PC205 voor 9013G modellen te vervangen.

Als de schakelaar contacten in goede staat zijn, ervoor zorgen dat de toegang tot de switch membraan niet verstopt met zand, puin of deposito's. Daarvoor verwijdert het schakellichaam van de buis uit en controleer de opening in het diafragma, dat zich aan de onderkant van het schakellichaam. Verwijder eventueel aanwezige obstakels.

Installeer de schakelaar en controleer de juiste werking. Als de schakelaar lijkt te werken, maar niet in slaagt om de juiste druk te handhaven, pas de cut-in en / of de cut-out-instellingen.

Om te verhogen of verlagen van de cut-in en cut-out-instellingen terwijl het verschil tussen die twee instellingen constant, past het bereik moer. Het bereik moer is de 3/8-inch nut dat de grootste van de twee bronnen in Models FSG, FYG, BRD en Type G Pumptrol switches aanpast. Modellen FTG en FHG hebben slechts één aanpassing voorjaar. Draai de range moer rechtsom om de cut-in druk en tegen de klok om de inschakeldruk te verlagen verhogen. Drie en een half revoluties van de range moer zal zowel de cut-in te veranderen en cut-out instellingen met ongeveer 10 psi.

Stel het differentieel moer als je wilt verhogen of verlagen van de cut-out instellen terwijl de cut-druk constant. Alles behalve de FTG en FHG Pumptrol modellen zullen die optie hebben. De differentiële moer is de 3/8-inch nut dat de kleinste van de twee bronnen in Models FSG, FYG, BRD en Type G schakelaars aanpast. Draai het differentieel moer rechtsom om de cut-out druk en linksom om de cut-out druk te verlagen verhogen. Het aanpassen van het differentieel moer wordt alleen de cut-out te wijzigen, terwijl de cut-in instelling ongewijzigd blijft.

Hints

Gebruik geen Square D Pumptrol drukschakelaars in toepassingen waar de druk groter is dan 220 psi.

Trek altijd de stekker van elektrische apparaten voorafgaand aan het verwijderen van alle beschermkappen of het maken van aanpassingen.

Share This Post