Index / Sport en fitness / Hoe maak je een Sports Agent Get om u te vertegenwoordigen

Share This Post

Sport en fitness

Hoe maak je een Sports Agent Get om u te vertegenwoordigen

Als u een aspirant-topsporter, is het belangrijk om een ​​sport-agent om u te vertegenwoordigen vinden. Agenten zullen je carrière te beheren door te onderhandelen over contracten met de teams en eventueel het krijgen van je product aantekeningen. Zi

AdvertisementAls u een aspirant-topsporter, is het belangrijk om een ​​sport-agent om u te vertegenwoordigen vinden. Agenten zullen je carrière te beheren door te onderhandelen over contracten met de teams en eventueel het krijgen van je product aantekeningen. Zij zullen ook het beheer van uw imago als een publiek figuur door het verkrijgen van je betrokken bij goede doelen en de gemeenschap. Een sport-agent kan je contacten en kan een belangrijke rol spelen bij het vaststellen van uw aanwezigheid en imago in de sportwereld.

Speel je sport en op te vallen. Of u nu op de middelbare school of universiteit, als je een naam te maken voor jezelf en je team, zullen scouts proberen om u uit om hun college team of major league te sluiten. Wanneer het proberen te krijgen vertegenwoordigd door een sport-agent, is het belangrijk dat u in staat om te laten zien dat je een goede carrière in uw gekozen sport zal zijn. Een agent wil iemand die hem een ​​winst zal maken, dus je moet bewijzen dat je wordt gezocht en is waardevol voor de agent te vertegenwoordigen. Niet ondertekenen met een agent, terwijl op de middelbare school, echter. Dit kan je niet in aanmerking om te spelen voor een college team te maken.

Meld je aan voor de toegang tot de Sports Agent Directory online. Zeer weinig gecertificeerde sport agenten hebben hun namen en nummers gepubliceerd online of in print. Voor een kleine vergoeding kunt u lid worden van de Sports Agent Directory. Het zal u toegang geven tot meer dan 3500 gecertificeerde sportmakelaars georganiseerd door individuele sporten.

Zorg ervoor dat uw agent is gekwalificeerd. Neem contact op met een agent en vraag hem over zijn professionele en leerzame ervaring en de atleten die hij heeft vertegenwoordigd. Zorg ervoor dat hij is gecertificeerd en bereid om u te laten zien zijn certificering en andere documenten die controleren wat hij je te vertellen. Een agent moet invullen van een aanvraag, te betalen lopende kosten, te wonen educatieve seminars en hebben een atleet te vertegenwoordigen om te worden gecertificeerd. De NFL, NBA, NHL en MLB vereisen dat spelersmakelaars worden gecertificeerd voordat ze hun spelers te vertegenwoordigen, dus als je streven in de richting van deze competities, moet uw agent te worden gecertificeerd.

Praat met een paar verschillende agenten. Maak een afspraak met hen in persoon, zodat je echt kunt voelen als je in staat om te werken met hen zal zijn. Kies de agent beste voor u op basis van zijn persoonlijkheid, zijn track record met andere klanten en als je voelt dat je kunt hem vertrouwen. Vragen over zijn honorarium, diensten en wat voor soort carrière plan dat hij voor je heeft. U moet een contract ondertekenen voordat hij je vertegenwoordigt, dus zorg ervoor dat je alle informatie en echt na te denken over uw beslissing.

Share This Post