Index / Huis / Hoe maak je een Spiraal Gebonden receptenboek Maak

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Spiraal Gebonden receptenboek Maak

Het is gemakkelijk om honderden recepten die zijn geknipt uit tijdschriften of kranten of haastig opgeschreven tijdens een kookprogramma door de jaren heen te verzamelen. Organiseren en beheren van al deze recepten kan moeilijk zijn. Een effectieve m

AdvertisementHet is gemakkelijk om honderden recepten die zijn geknipt uit tijdschriften of kranten of haastig opgeschreven tijdens een kookprogramma door de jaren heen te verzamelen. Organiseren en beheren van al deze recepten kan moeilijk zijn. Een effectieve manier van het beheren van uw recepten is om uw eigen persoonlijk receptenboek te maken. Door simpelweg het gebruik van tekstverwerkingsprogramma zoals Microsoft Word, kunt u snel een nuttig boek met al uw favoriete recepten samen te stellen. Hier is een stap-voor-stap handleiding over hoe je een spiraal gebonden receptenboek te maken.

Verzamel alle van de recepten die u wilt in uw recept boek op te nemen. Organiseer uw recepten in categorieën zoals voorgerechten, gevogelte, pasta, vis, desserts en vakantie koken.

Open Microsoft Word en maak een nieuw document bestand dat al uw recepten zal houden. De eerste pagina wordt de cover van je spiraal gebonden boek. Plaats een foto, grafisch of afbeelding en voeg een titel en beschrijving. Pas uw cover om uw persoonlijkheid weerspiegelen.

Laat de tweede pagina blanco. Dit zal voor de inhoudsopgave die u later zal toevoegen. Op de derde pagina, beginnen met het invoeren van uw recepten. Input één recept per pagina en bewaar ze gegroepeerd in hun respectievelijke categorieën.

Nadat je al je recepten hebt ingevoerd, gaat u naar "Insert" in het hoofdmenu Word navigatiemenu. Selecteer "Pagina Numbers." In het venster opties dat verschijnt, selecteren waar u wilt dat uw pagina nummers worden geplaatst op de pagina. Klik op 'OK'. Word moet nu automatisch toevoegen paginanummers om uw gehele document.

Ga terug naar de tweede pagina van het document. Maak een inhoudsopgave en zet elke categorie op een nieuwe regel. Een lijst van de pagina nummer van de eerste recept dat elke categorie begint. Spellingcontrole en uw document proeflezen.

Print uw gehele document. verzamelen ze zorgvuldig en zorg ervoor dat ze in de juiste volgorde.

Ga naar je lokale kopie centrum. Vanaf de derde pagina van het document (waar de eerste recept begint), vraag hen om al uw recepten te kopiëren, zodat ze zijn rug aan rug. Dit zal elk vel dubbelzijdig met een recept op elke zijde van het papier.

Zodra al uw recepten worden gekopieerd op beide zijden van het papier, combineer ze met uw voorblad en inhoudsopgave pagina. Vraag de kopie center om alle pagina's samen te binden met behulp van een spiraal kam. Zij kunnen bieden u een keuze tussen een plastic of metalen binding.

Hints

Het moeilijkste onderdeel van dit proces wordt samen het verzamelen van al uw recepten. Breng eens een weekend zoeken en organiseren van al uw favoriete recepten.

Share This Post