Index / Kunst en Vermaak / Hoe maak je een spiegel Draw

Share This Post

Kunst en Vermaak

Hoe maak je een spiegel Draw

Spiegels zijn er in verschillende vormen, en het tekenen van de vorm van een spiegel is eenvoudig. Echter, het opnemen van een spiegel in een tekening en het hebben van het erkend als een spiegel duurt een beetje denken. De taak van de spiegel is om

AdvertisementSpiegels zijn er in verschillende vormen, en het tekenen van de vorm van een spiegel is eenvoudig. Echter, het opnemen van een spiegel in een tekening en het hebben van het erkend als een spiegel duurt een beetje denken. De taak van de spiegel is om na te denken. Het weerspiegelt alles aan de voorkant ervan, frontaal of onder een hoek als een spiegelbeeld. Het weerspiegelt ook het licht, die schaduwen en glans creëert. Het tekenen van een spiegel voegt belang, artistieke waarde en misschien zelfs visuele aanwijzingen of mysterie over wat er gaande is in uw schets.

Wat je nodig hebt

schets papier

Potlood

Spiegel

Schetsen of tekenen de vorm van de spiegel op uw papier met een potlood. Vaak spiegel vormen zijn rechthoek, vierkant en ovaal.

Voltooi het frame van de spiegel door het toevoegen van dezelfde, kleinere, tweede vorm binnen de eerste. Versier het frame op elke gewenste manier om rente, afmeting en textuur toe te voegen - of laat het duidelijk.

Stel je welke richting de reflecterende licht zal komen uit in de scène, of van een raam of een lamp, voordat u verder uw tekening. Stel je de reflectie in een tekening als het landt en creëert schaduwen over alles weergegeven in de spiegel. Stel je voor spiegelbeelden op de hoek van waaruit ze weerspiegelen, afhankelijk van het "point of view 'van uw tekening; als je staat op 30 graden uit het midden van een spiegel, zal de gespiegelde afbeeldingen verschijnen op een hoek van 30 graden in de reflectie.

Ga voor een echte spiegel te kijken hoe lichtbron de ruimte creëert schaduwen en glans op alles weerspiegelt. Vervolgens stap van links naar rechts om de hoeken van reflectie bepalen vanuit verschillende invalshoeken. Tot slot, het ontcijferen van de spiegel "ingelijste" view, die slechts delen van de objecten in de ruimte gereflecteerd of scène achter je omvat.

Teken je gespiegeld scène uit prospectieve oogpunt van uw schetsen 'to object delen in de spiegel te weerspiegelen. Bijvoorbeeld, als uw spiegel is in de eetkamer, kunt u een deel van een tafelblad, bezet met dampende warm eten op te nemen; de onderste hoek van het kunstwerk opknoping op de tegenoverliggende muur; een opening naar de keuken met een paar kasten, een deel van een koelkast en een jonge jongen stiekem in een koekjestrommel. Voor realistische details, nemen de glans en shadowing uitgebracht door de froufrou kroonluchter over de gehele instelling.

Hints

Alles wat tot uiting in een spiegel is een "spiegeling", tegengesteld aan hoe de dingen eigenlijk zitten in een ruimte - onthoud dit punt als je de rest van de kamer te voltooien in uw tekening.

Laat de muur die de spiegel is opknoping op gewoon om afleiding te voorkomen.

Share This Post