Index / tech / Hoe maak je een Sphere Tekenen met Corel Draw

Share This Post

tech

Hoe maak je een Sphere Tekenen met Corel Draw

Het creëren van een sfeer in CorelDraw is relatief eenvoudig, en het programma is voorzien van een aantal artistieke tekening opties die net zo makkelijk als een klik van de muis zijn. Een bol is eigenlijk een cirkel met een gradiënt toegepast om het

Advertisement

Het creëren van een sfeer in CorelDraw is relatief eenvoudig, en het programma is voorzien van een aantal artistieke tekening opties die net zo makkelijk als een klik van de muis zijn. Een bol is eigenlijk een cirkel met een gradiënt toegepast om het uiterlijk van diepte te geven.

Wat je nodig hebt

CorelDraw

Het tekenen van een Sphere

Open een lege tekening ruimte in CorelDraw en selecteer de "Ellipse Tool" (cirkel vorm) van de toolbox werkbalk.

Houd de toets "Ctrl", terwijl links te klikken en te slepen naar een cirkel vorm te maken. Wanneer u de gewenste grootte van uw vorm hebt gemaakt, laat u de muisknop los. Dit tekent een perfecte cirkel. Als u een offset sfeer liever te trekken, zoals de vorm van de Planeet Aarde, sleep de vorm zonder de sleutel "Ctrl" ingedrukt houdt.

Selecteer de "Fill Tool" (de grotere emmer icoon verf) uit de Toolbox en klik op "verlooptintvulling."

In de pop-up venster dat verschijnt voor "Fontein Fill," klik op de "Type" drop-down menu en selecteer "Radial."

In de "horizontale" percentage Typ "-14" en in de "verticale" percentage vak type "14."

In het gedeelte "Color mix" van de "Fontein Fill" pop-up, selecteert u de kleur rood in het "From:" drop-down palet, en laat de kleur wit in het "Aan:" drop-down palet.

Klik op 'OK'. Dit creëert uw kleurrijke bol met diepte.

Hints

Experimenteren en plezier hebben in CorelDraw, en nieuwe dingen te proberen, zoals het toevoegen van een slagschaduw, of het mengen van verschillende kleuren.

Share This Post