Index / Bruiloften / Hoe maak je een Spaanse Wedding Veil Maak

Share This Post

Bruiloften

Hoe maak je een Spaanse Wedding Veil Maak

De bruiloft sluier is een traditioneel onderdeel van de accessoires van de bruid. Een Spaanse bruiloft sluier, ook wel een mantilla, die wordt gedragen over het hoofd en schouders, is bedoeld om plat te liggen en de bruid het profiel niet in de rede.

AdvertisementDe bruiloft sluier is een traditioneel onderdeel van de accessoires van de bruid. Een Spaanse bruiloft sluier, ook wel een mantilla, die wordt gedragen over het hoofd en schouders, is bedoeld om plat te liggen en de bruid het profiel niet in de rede. U kunt uw eigen Spaanse bruiloft sluier te maken als een memorabele deel van de dag of de trouwdag van iemand die je liefde. Je zult niet alleen geld besparen, maar het creëren van een uniek element en tijdloos aandenken van de viering.

Wat je nodig hebt

Tule of zijde

Kant

Draad

Naald

Ovaal of cirkelvormig patroon

Naaimachine

haren kammen

Een bezoek aan een stof op te slaan om te winkelen voor tule. Tulle is de meest gebruikte stof in het Spaans bruiloft sluiers. Neem een ​​staal van de bruidsjurk als u van plan om de kleuren aan te passen. Aankoop van het bedrag van tule voor de gewenste lengte. Traditionele sluier lengtes worden ingedeeld waar op het lichaam van de sluier valt. Traditionele lengtes omvatten schouderlengte, 20 inches lang; elleboog lengte, 30 duim lang; vingertop lengte, 36 duim lang; wals, 45 duim lang; of kathedraal lengte, die wordt op de vloer lengte.

Aankoop kanten rand naaien op uw sluier. Kant komt in een verscheidenheid van kleuren, stijlen en breedtes. Kies de kant die u verkiest. Kopen kant genoeg om de gehele buitenrand van de sluier bedekken, of ten minste driemaal de lengte van de tule gekocht.

Leg de tule op een brede, vlakke ondergrond. Maak het glad met papier gewichten over kleine zware voorwerpen langs de randen. Gebruik een ovaal of cirkelvormig patroon op de tule trimmen om de gewenste grootte.

Knip je kanten rand in de gewenste lengte op basis van de omtrek van de vorm van de tule. Met behulp van naald en draad of een naaimachine, bevestigt de kanten rand aan de tule die de hele buitenrand van het materiaal.

Bevestig de tule om het haar te kammen met een naald en draad aan een rand waar de tule en kant ontmoeten. Stik door de tule stevig hechten de kam van de sluier.

Hints

versieringen toevoegen, zoals kleine parels, stenen of kristallen met een warme lijmpistool of speciale stof lijm.

Houd de sluier niet in direct zonlicht tijdens de opslag om de kleur te behouden.

Share This Post