Index / wettelijk / Hoe maak je een South Carolina Geboorteakte wijzigen

Share This Post

wettelijk

Hoe maak je een South Carolina Geboorteakte wijzigen

Wijzigen of wijziging van een geboorteakte in Zuid-Carolina wordt gedaan door middel van het State Department of Health and Environmental controle. De stappen die nodig zijn om een ​​geboorteakte kan variëren, afhankelijk van de reden voor de verande

AdvertisementWijzigen of wijziging van een geboorteakte in Zuid-Carolina wordt gedaan door middel van het State Department of Health and Environmental controle. De stappen die nodig zijn om een ​​geboorteakte kan variëren, afhankelijk van de reden voor de verandering te wijzigen, en u kan nodig zijn om juridische stappen te ondernemen in het geval van naam verandert. Uw aanvraag voor de veranderingen moeten worden beoordeeld voordat de staat gedetailleerde instructies over hoe je een geboorteakte te wijzigen kan bieden.

Vraag een kopie van de geboorteakte die u wilt wijzigen. U kunt kopieën aanvragen alleen van uw geboorteakte of die van uw kind of juridische afdeling. U kunt online solliciteren, in persoon bij uw county ministerie van Volksgezondheid en Milieu Controle, of per telefoon of e-mail. staat het kantoor van de afdeling kan geboortekaartjes en lange vorm geboorteakten, die nodig zijn voor de reis zijn voorzien. De staat kantoor bevindt zich op 2600 Bull St. in Columbia. Of online gaan om www.scdhec.gov/administration/vr/~~V

Wacht tot vier weken voor de geboorteakte te verwerken, afhankelijk van of u zich aanmeldt voor de geboorteakte online of per post. Wanneer het aankomt, schrijf een briefje waarin de gewenste veranderingen. Mail het certificaat en de gewenste wijzigingen in uw provincie vitale records kantoor of ga naar het kantoor om de veranderingen te initiëren.

Laat de provincie vitale records kantoorpersoneel aan uw verzoek, dat een paar weken kan duren herzien. Je zal dan worden geadviseerd over de stappen die nodig zijn om aanpassingen en wijzigingen aan te brengen in de oorspronkelijke geboorteakte. Als u nog niet vanuit het kantoor in meer dan 30 dagen hebben gehoord, bel om te controleren op de status van uw aanvraag.

Hints

Bij het aanvragen van een geboorteakte, zal u gevraagd worden om de volledige naam en geboortedatum van de geboorteakte eigenaar, evenals de provincie van geboorte en volledige namen van de ouders te verstrekken.

Ouders en voogden kunnen een geboorteakte alleen voor kinderen jonger dan 18 jaar te veranderen.

Zorg altijd voor een identiteitsbewijs met foto met je geboorteakte aanvraag of uw verzoek wordt geweigerd.

Als u herhaalde verzoeken hebben gemaakt voor wijzigingen in de geboorteakte in het verleden, kan uw aanvraag worden geweigerd.

Share This Post