Index / Careers & Work / Hoe maak je een Sonographer Word

Share This Post

Careers & Work

Hoe maak je een Sonographer Word

Een sonographer is een persoon die geluidsgolven gebruikt om beelden vast te leggen. Het wordt vaak gebruikt om groei van een foetus van een zwangere vrouw controleren. De taken van een sonographer is de leiding van de hoogfrequente geluidsgolven, he

Advertisement

Een sonographer is een persoon die geluidsgolven gebruikt om beelden vast te leggen. Het wordt vaak gebruikt om groei van een foetus van een zwangere vrouw controleren. De taken van een sonographer is de leiding van de hoogfrequente geluidsgolven, het bedienen van de ultrasone apparatuur om gereflecteerde echo's te verzamelen, op te meten en de resultaten te analyseren, en hun bevindingen aan de arts. Een sonographer kan een fatsoenlijk salaris van $ 50.000 tot $ 65.000 per jaar ontvangen, maar dit werk vereist precisie en nauwkeurigheid.

Afgestudeerd aan een erkende school die gespecialiseerd is in echografie. Er zijn vele community colleges die inspelen op echografie waaronder Dallas Community Colleges en Hudson Valley Community College. Universiteiten hebben ook speciale programma's in echografie waaronder New York University en Loma Linda University. U kunt een Associates en / of bachelor's degree te verdienen en vinden het gemakkelijker om het werk als een sonographer vinden.

Worden gecertificeerd. Als gecertificeerd sonographer samen met een graad je zult u Garner een veel hogere betaalde baan. Het loon wordt bepaald door je opleiding, samen met werkervaring.

Registreer als een professionele sonographer. U kunt dit doen door middel van het Amerikaanse register voor Diagnostic Medical Echografie.

Ervaring opdoen. U kunt uw tijd gratis aan te bieden om de opleiding te krijgen. Dit zal u helpen zich meer comfortabel werken in een ziekenhuis en meer vertrouwen. U kunt ook training door middel van hogescholen en universiteiten die on-the-job training door middel van speciale programma's voor diegenen die al de wetenschap en gezondheidszorg achtergronden te bieden.

Solliciteer op voor banen in ziekenhuizen of klinieken. U kunt klein beginnen door te werken in een kliniek, maar als je zelfverzekerd genoeg u moeten gelden in ziekenhuizen, waar u een hoger inkomen kunnen verdienen.

Share This Post