Index / Kunst en Vermaak / Hoe maak je een Song te verkopen aan een Major Artist

Share This Post

Kunst en Vermaak

Hoe maak je een Song te verkopen aan een Major Artist

Het schrijven van songs kan een lucratieve business venture, zowel creatief als financieel voldoening, vooral als je kunt krijgen een beroemde zanger naar een van uw nummers op te nemen. In de handen van een groot kunstenaar, kan een hit die je schre

AdvertisementHet schrijven van songs kan een lucratieve business venture, zowel creatief als financieel voldoening, vooral als je kunt krijgen een beroemde zanger naar een van uw nummers op te nemen. In de handen van een groot kunstenaar, kan een hit die je schreef meer geld in uw bankrekening en meer kunstenaars op zoek naar materiaal dat u hebt geschreven bedoelt. De truc is het krijgen van gemerkt. Als u aanhoudende bent en hebben de juiste songs, het krijgen van een beroemde performer op te nemen een van je liedjes is makkelijker dan je zou denken.

Wat je nodig hebt

Songwriter's Market

demo Recording

Bestudeer de artiesten die je wilt schrijven voor. Schrijf nummers die je geloven dat ze wilt opnemen, maar meer dan dat te doen. Onderzoek CD's van een kunstenaar. Kijk voor informatie over wie hem beheert, wat platenmaatschappij neemt hij voor, en alle andere informatie die geeft je ergens om je liedjes te sturen.

Neem een ​​demo van je liedje. Investeer in een studio sessie en de beste opname van de demo je kunt. Probeer een zanger die vergelijkbaar is met de kunstenaar die u in gedachten geluiden te krijgen. U wilt dat de kunstenaar en haar manager te kunnen voorstellen dat de kunstenaar het uitvoeren van het lied.

Koop een exemplaar van de "Market Songwriter's." Dit is een onmisbare gids voor het vinden van managers, producenten en platenmaatschappijen op zoek naar goede songs. De kans is groot je een manier om je songs te krijgen in de handen van een artiest met dit boek. Het bevat volledige contactgegevens en onderwerping informatie voor honderden muziek professionals uit de industrie.

Dien uw demo, een korte bio en een korte vraagbrief invoering van jezelf naar de contactpersoon die u selecteert. Geef een beetje van informatie over het nummer, aangeven waarom je voelt het is perfect voor de kunstenaar in kwestie, en dicht bij het bedanken van de contactpersoon voor zijn tijd.

Blijven schrijven en liedjes dienen bij verschillende producenten, artiesten en platenmaatschappijen. Een lied kan niet genoeg om uw voet in de deur, maar doorzettingsvermogen en talent samen kan uiteindelijk afbetalen met een succesvolle songwriting carrière.

Share This Post