Index / Reizen / Hoe maak je een Solo Route 66 Road Trip Plan

Share This Post

Reizen

Hoe maak je een Solo Route 66 Road Trip Plan

US Highway 66, in de volksmond Route 66 en de bijnaam Mother Road van auteur John Steinbeck, strekte zich uit van Chicago naar Los Angeles. De weg is aangesloten honderden kleine steden in de Midwest en West, het verstrekken van een route voor trucke

AdvertisementUS Highway 66, in de volksmond Route 66 en de bijnaam Mother Road van auteur John Steinbeck, strekte zich uit van Chicago naar Los Angeles. De weg is aangesloten honderden kleine steden in de Midwest en West, het verstrekken van een route voor truckers om goederen te leveren en voor burgers om te ontsnappen aan de Dust Bowl van de jaren 1930. Motor rechtbanken, fast-food restaurants en langs de weg attracties verscheen langs de snelweg, de catering aan reizigers heimwee naar een road trip. Plan uw route zorgvuldig voor een individuele reis op Route 66 en voldoende tijd voor boeiende uitstapjes.

Route 66 Vandaag

Zoals de rijksweg systeem ontwikkeld, de meeste van de originele Route 66 werd omzeild door high-speed snelwegen. In 1984, de Interstate 40 verving de laatste sectie in Williams, Arizona, de poort naar de Grand Canyon. Arizona is ook de plaats waar u het langste stuk van 66 nog steeds vindt in gebruik, waar de weg loopt ongebroken voor ongeveer 160 mijl van Ash Fork naar Topock. In Californië, 320 mijl van Route 66 bestaan, maar ze zijn niet continu - je moet je weg van sectie naar sectie te maken. Hetzelfde geldt in Oklahoma, waar de 400 mijl van de Route 66 overspannen de toestand van zijn noordoostelijke grens tot aan de Texas Panhandle.

Travel solo

Als je ongebruikte bent om solo te reizen, of wilt u meer dan de radio of uw favoriete cd's in de wisselaar, overweeg dan het luisteren naar een audioboek over Route 66. "The Complete Route 66 Audio Collection" bevat verhalen uit de weg, samen met informatie over interessante bezienswaardigheden en uitstapjes. Of, overweeg dan een compilatie van de muziek die geschikt is voor de reis, zoals "Tucumcari Tonight" of een selectie van de vele versies van "(Get Your Kicks on) Route 66." The Roadside America app voor iPhone leidt u naar de eigenaardigheden langs de route . NAVIGON is een opgevoerde GPS-app die niet alleen krijg je van punt A naar punt B, maar zal ook u begeleiden naar benzinestations, adviseren u van snelheidslimieten en zorgen voor noodhulp.

Keep it Real

Om een ​​echt gevoel voor wat het was om Route 66 te rijden in zijn hoogtijdagen, niet uit het oog voor de vintage gebouwen langs de weg te krijgen. Kijk uit voor de "huis met een baldakijn" stijl van de vroege benzinestations zoals de Soulsby Service Station in Mount Olive, Illinois, of de Miami Marathon Oil Company Service Station in Miami, Oklahoma. Boek een nacht in het El Rancho Hotel, "Huis van de filmsterren," in Albuquerque, New Mexico, of op de Wigwam Village Motel in Holbrook, Arizona. The Big Chief Restaurant in Wildwood, Missouri, gebouwd in 1929, is één van de weinige overgebleven full-service restaurants op Route 66. Neem in een film onder de sterren in de 66 Drive-In in Carthage, Missouri. Geopend in 1949, het theater heeft veel van zijn originele architectuur.

De must

Hier krijg je een glimp van de geschiedenis Mother Road aan de Route 66 Museum in Clinton, Oklahoma. Texas heeft slechts een kort gedeelte van Route 66, maar je zult het Big Texan vinden in Amarillo, waarbij een 72-ounce steak is gratis, als je het kunt eten in een uur. De zuidelijke rand van de Grand Canyon is ongeveer 50 mijl ten noorden van Williams, Arizona. Denk aan het verlaten van uw auto in Williams en het maken van de reis naar de attractie aan boord van een gerestaureerde rail auto op de Grand Canyon Railway. In Californië, strek je benen met een wandeling naar Amboy Crater, een vulkanische sintelkegel, en verken de 24-acre lavaveld.

Share This Post