Index / Huis / Hoe maak je een Solar Lily Pad Pool

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Solar Lily Pad Pool

Solar waterlelies zorgen voor een water-warming zwembad optie die geen elektriciteit of worstelen vereist met een grote, onhandige afdekzeil. Lily pads over het algemeen slechts een deel van het zwembad. Dit maakt het mogelijk om te zwemmen zonder da

AdvertisementSolar waterlelies zorgen voor een water-warming zwembad optie die geen elektriciteit of worstelen vereist met een grote, onhandige afdekzeil. Lily pads over het algemeen slechts een deel van het zwembad. Dit maakt het mogelijk om te zwemmen zonder dat ze allemaal te verwijderen. U kunt ook het reinigen van de pool met de pads nog op zijn plaats. Solar waterlelies werken door het absorberen van de warmte van de zon. Deze warmte wordt overgedragen aan het water onder. Het water warmt eerste aan de oppervlakte, dus het is noodzakelijk zwembad pompen overdag uit te zetten, zodat ze niet zuigen in dit onlangs opgewarmd water.

Wat je nodig hebt

 • Hoepels

  Loodgieter stopverf

  Loodgieter tape

  6-mil zwart plastic

  schaar

  epoxy lijm

  klemmen

  Nagel

Dicht de verbinding op de hoelahoep met loodgieter stopverf. Inspecteer de hoepel voor eventuele gaten rond zijn lengte en vul deze met de stopverf. Wikkel sanitair tape rond het gewricht en rond alle andere gebieden met gevulde gaten zodat het water de hoelahoep buis niet kunt invoeren.

Leg de hoepel bovenop een vel van 6-mil zwart polyethyleenfolie, dat de kunststof gebruikt voor tuinbouw en landschap projecten. Snijd de kunststoffolie zodat het 1 inch groter dan de ring rondom.

Voer een kraal van waterdichte epoxy lijm op de bovenkant van de hoepel. Leg de zwarte plastic bovenop het hoepel en rek het strak. Klem in de plastic aan de hoepel als de epoxy droogt, die kan oplopen tot 24 uur duren.

Verwijder de kabels. Snijd het overtollige plastic af waar het de hoepel hangt.

Sla een gat door het midden van de kunststof met een spijker. Punch acht extra gaten in een cirkel halverwege tussen het centrum van de kunststof en de hoepel frame. Deze gaten zorgen voor een vent, zodat de lucht niet vast komen te zitten onder het lelieblad.

Float de voltooide lelieblad op uw zwembad. Maak genoeg om ten minste de helft betrekking op het wateroppervlak om optimale zonnewarmte ervaren.

Hints

Als u liever epoxy lijm te voorkomen, is het mogelijk om de zwarte plastic smelten en hoepel samen met behulp van de punt van een soldeerbout.

Spoel het stof van het oppervlak van de waterlelies als het opbouwt. Een stoffige oppervlak voorkomt de elektroden uit volledig absorberen en het overdragen van warmte.

Share This Post