Index / Persoonlijke financiën / Hoe maak je een Social Security aanvraag in te trekken

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe maak je een Social Security aanvraag in te trekken

Gewoon omdat je al voor sociale uitkeringen aangevraagd of begonnen met het ontvangen van hen betekent niet dat je kunt niet van gedachten veranderen. U kunt uw aanvraag in te trekken, maar hebben slechts een beperkt venster van de tijd om dit te doe

AdvertisementGewoon omdat je al voor sociale uitkeringen aangevraagd of begonnen met het ontvangen van hen betekent niet dat je kunt niet van gedachten veranderen. U kunt uw aanvraag in te trekken, maar hebben slechts een beperkt venster van de tijd om dit te doen.

intrekking Application

Volledige vorm SSA-521, Verzoek tot Intrekking van Application, en een lijst van de reden waarom u uw sofi-aanvraag in te trekken. Draai in de toepassing op uw lokale kantoor Sociale Zekerheid. Als u het ontvangen van Medicare, aangeven of u wilt bewaren of te stoppen uw voordelen van de toepassing. Als u ja zegt, zal deze voordelen worden opgenomen in uw verzoek tot uitbetaling. Als je alleen wilt uw deel B dekking te stoppen, moet u in plaats daarvan volledige vorm CMS-1763, verzoek tot beëindiging van Premium Ziekenhuis en / of aanvullende ziektekostenverzekering. Dit moet worden gedaan in persoon met een vertegenwoordiger van de sociale zekerheid. Voor een afspraak, bel (800) 772-1213.

Tijd en Terugbetaling overwegingen

Als u momenteel het ontvangen van sociale uitkeringen, heb je minder dan één jaar vanaf de datum van uw voordelen begon te uw opname verzoek in te dienen. Als u al een uitkering voor 12 maanden of langer, kunt u uw aanvraag niet in te trekken. Eenmaal goedgekeurd, moet u alle van de voordelen die u heeft ontvangen, alsmede iedereen die uitkeringen op basis van uw aanvraag ontvangen terugbetalen. Als u ook gevraagd om uw Medicare dekking te beëindigen, moet u een deel A voordelen die u heeft ontvangen terug te betalen. Als u niet in aanmerking om uw aanvraag in te trekken, kunt u ervoor kiezen om uw voordelen in plaats daarvan op te schorten. Als u uw pensioen aanvraag niet kan terugtrekken, de website Social Security Administration zegt dat je het bureau vragen om uitkeringen op te schorten "als u de volledige pensioengerechtigde leeftijd hebben bereikt, maar nog niet de leeftijd 70."

Share This Post