Index / Huis / Hoe maak je een Snowblower laden op een Pick-up

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Snowblower laden op een Pick-up

Of u nu een sneeuwruimen bedrijf heeft gelanceerd in Minnesota of wil je gewoon je sneeuwfrees vervoeren naar het huis van je moeder voor haar oprit schoon te maken, het laden van een sneeuwruimer in een pick-up truck is de gemakkelijkste manier om u

AdvertisementOf u nu een sneeuwruimen bedrijf heeft gelanceerd in Minnesota of wil je gewoon je sneeuwfrees vervoeren naar het huis van je moeder voor haar oprit schoon te maken, het laden van een sneeuwruimer in een pick-up truck is de gemakkelijkste manier om uw sneeuwfrees overal te vervoeren.

Wat je nodig hebt

  • Vrachtauto

    Set van hellingbanen

    spanbanden

Meet vanaf wiel om het wiel van de breedte van de sneeuwruimer.

Laat de achterklep op de pick-up truck.

Plaats een set van hellingen tegen de achterklep daalde volgens de metingen.

Manoeuvre de strooiwagen achter de hellingen. Zorg ervoor dat het is uitgeschakeld.

Duw de maaier langzaam de hellingen. Houd de wielen op koers. Duw de ventilator in de laadbak zoveel mogelijk zonder het raken venster de truck achterzijde zodat de blower kans op scheuren het venster heeft. Zet de achterklep terug op zijn plaats.

Zet de strooiwagen in de truck bed met spanbanden. Bevestig een riem rond de motor van de ventilator is. Het grootste deel van het gewicht is in dit gedeelte en het vastbinden het zal het grootste deel best veilig te stellen. Ook riem beneden de handgrepen, het hoogste punt van de sneeuwruimer. Dit zal de strooiwagen helpen kantelt rond krappe bochten. Als uw truck heeft een open ringen op de zijkant van bed, die te gebruiken om de ventilator naar beneden riem. Als uw truck niet het geval is, een aanval op de riemen om het onderstel van uw truck door de wielkasten. Sommige vrachtwagens zijrails aan de binnenzijde van het bed. U kunt hechten aan die ook.

Hints

Plaats de strooiwagen op uw oprit en laden vanaf daar in plaats van op gras of rechtstreeks uit de schuur. Door dit te doen zal u toelaten om overhead speling hebben en zorgen voor een glad oppervlak te duwen voor de blower. U wilt veel leverage hebben wanneer u het duwen van de maaier op de hellingen.

Sommige mensen kunnen moeite hebben het indrukken van de strooiwagen de helling te hebben. Het kan nodig zijn twee mensen of een sterkere persoon om u te helpen.

Share This Post