Index / Bruiloften / Hoe maak je een snelle Las Vegas Wedding

Share This Post

Bruiloften

Hoe maak je een snelle Las Vegas Wedding

Of u al eerder getrouwd geweest, zou liever meer geld uitgeven aan de Honeymoon dan de bruiloft, of iets dat is snel en gemakkelijk maar ook leuk liever, een huwelijk van Las Vegas net zou kunnen zijn wat je zoekt. Je zult een aantal basisprincipes n

AdvertisementOf u al eerder getrouwd geweest, zou liever meer geld uitgeven aan de Honeymoon dan de bruiloft, of iets dat is snel en gemakkelijk maar ook leuk liever, een huwelijk van Las Vegas net zou kunnen zijn wat je zoekt. Je zult een aantal basisprincipes nodig hebben, zoals een ID, maar het krijgen hitched in Sin City typisch is net zo eenvoudig als het vinden van een casino.

Wat je nodig hebt

ID

Echtscheiding, indien nodig

Solliciteer voor een huwelijk licentie in het Las Vegas Marriage Bureau op 201 Clark Avenue. U zult identificatie en bewijs van leeftijd nodig. Als u al eerder getrouwd geweest, moet u ook uw echtscheiding. Beide partijen aanwezig zijn. Het kantoor is geopend van 8 uur tot middernacht elke dag van het jaar.

Heeft u een burgerlijke ceremonie uitgevoerd door de Las Vegas Marriage commissaris bij 309 South Third Street. Uur 2 tot 18:00 zondag tot en met donderdag, en 08:00-10:00 vrijdag en zaterdag. Je moet een getuige te bieden.

Ga naar een aantal van de bruiloft kapellen, die werken op alle momenten van de dag en nacht. Een bruiloft pakket bij een kapel omvat het gebruik van de kapel, ceremonie, bloemen en foto's. De kapellen hebben gewoonlijk iets voor elk budget.

Ga naar de super snelle route en hebben een drive-through bruiloft. Sommige kapellen laat je gewoon rijden tot een raam en trouwen zonder dat uit de auto, of uitschakelen van de motor of fiets. Ook hier, de uren zijn meestal de hele dag elke dag, maar de kosten kunnen sterk variƫren, van een paar honderd dollar tot enkele duizenden als je extra's zoals limousine service willen.

Share This Post