Index / Cars / Hoe maak je een Snap-on Gebruik AC Machine

Share This Post

Cars

Hoe maak je een Snap-on Gebruik AC Machine

Snap-on range van airconditioning instrumenten '(AC) R-134 koelmiddel opladen, evacuatie en herstel machines zijn relatief eenvoudig te bedienen. Omdat het proces van evacuatie en opladen R-134 air conditioning koelmiddel brengt weinig meer dan het a

AdvertisementSnap-on range van airconditioning instrumenten '(AC) R-134 koelmiddel opladen, evacuatie en herstel machines zijn relatief eenvoudig te bedienen. Omdat het proces van evacuatie en opladen R-134 air conditioning koelmiddel brengt weinig meer dan het aansluiten van de juiste slangen aan de juiste plaats, met een kliksysteem vertoont overeenkomst gebruikmaking van systemen door andere winkel werktuigproducenten. Airconditioning werk op een voertuig mag alleen worden gedaan door een gecertificeerde monteur.

Open de motorkap van de auto waarop je gaat werken en op zoek naar de airco compressor en de airconditioning-ontvanger. Tussen deze, vindt u de aluminium buizen die de R-134 uit te wisselen tussen de systemen te zien. Op de airconditioning receiver, zult u een zwarte pet te zien van ongeveer 3/4 inch in diameter. In de omgeving, op een van de aluminium buizen, zal je een tweede cap te zien. Dit is waar de lijnen voor de airconditioning apparaat aansluit op de auto.

Steek de Snap-on air conditioning machine in een geaard stopcontact. U twee meters merken op machine.The gauge gemarkeerd "HP" wordt gebruikt om de druk van de hoge drukzijde van het systeem en de "LP" gauge bepalen wordt de druk in de lage drukzijde van het systeem. Dit zijn voornamelijk diagnostische meters gebruikt om te controleren of het systeem ten laste van de juiste specificaties.

Start het voertuig en laat de airco op hoog voor een paar minuten. Dit zal het voertuig airconditioningsysteem onder druk.

Zet de motor van de auto en sluit de airco koelvloeistof lijnen van de Snap-on machine in de armaturen onder de zwarte caps u vinden op de airconditioning systeem. De twee kleppen onder kapjes zijn verschillende maten van elkaar en komen overeen met het koelmiddel recovery systeem lijnen die van de Snap-on systeem.

Blader door de database van de voertuigen de Snap-on AC machine of voer jaar van het voertuig, merk en model door het volgen van de instructies op digitale uitlezing van de machine. Vervolgens selecteert u wat u moet doen om het voertuig op te laden het AC-systeem of evacueren het voor service.

Druk op de knop "Start" op het apparaat. De Snap-on machine zal automatisch de procedure te stoppen wanneer zij de parameters geladen in het geheugen van het voertuig wordt onderhouden heeft bereikt. Zodra de AC-systeem volledig is opgeladen of geƫvacueerd, koppelt u de lijnen die uit de machine aan het voertuig.

Hints

Lees de gebruiksaanwijzing zorgvuldig voor de machine voordat u probeert om het te gebruiken.

Share This Post