Index / tech / Hoe maak je een SMS-bericht op de Motorola Razr

Share This Post

tech

Hoe maak je een SMS-bericht op de Motorola Razr

Tekstberichten biedt u de mogelijkheid om met iemand te communiceren in een rustige maar overvolle zaal, en zelfs wanneer je zit in een vergadering. Het opent een nieuwe vorm van communicatie in onze het digitale tijdperk, en leren om deze technologi

Advertisement

Tekstberichten biedt u de mogelijkheid om met iemand te communiceren in een rustige maar overvolle zaal, en zelfs wanneer je zit in een vergadering. Het opent een nieuwe vorm van communicatie in onze het digitale tijdperk, en leren om deze technologie te gebruiken kunt u verbinding maken met vrienden en collega's in nieuwe en spannende manieren.

Wat je nodig hebt

Motorola Razr

Open de lijst met contactpersonen in uw telefoon. Vind dit door simpelweg het raken van de "Contact" knop op uw telefoon. Zoek het contact dat u wilt het SMS-bericht te sturen door ofwel met de directionele pad om alfabetisch door de lijst te scrollen of het invoeren van de eerste paar letters van de naam van de contactpersoon in het zoekvak aan de onderkant van het scherm. Zodra u de contactpersoon die u zoekt hebt gevonden, markeert u deze met behulp van de directional pad.

Druk op de knop "Opties" in de rechterbenedenhoek van het scherm. Zorg ervoor dat de juiste contact is geselecteerd op het scherm voordat u naar uw bericht. Zodra u de knop "Opties" hit krijgt u 5 opties om uit te kiezen, met inbegrip van de opties om ofwel een MMS-bericht of een tekstbericht te verzenden.

Druk op het nummer "3" en druk op de directionele pad twee keer naar beneden "Send Txt Msg" om een ​​bericht te sturen om te selecteren. Zodra u deze optie gemarkeerd, klikt u op "OK". U bent nu klaar om uw tekstbericht te verzenden. In het veld "Aan", dubbel te controleren om ervoor te zorgen dat de juiste contactpersoon is vermeld.

Creëer je eigen SMS-bericht met behulp van de cijfertoetsen. Met behulp van het toetsenbord kunt u spellen woorden; als je wilt om een ​​nummer toe te voegen moet je klikt u op de knop aan de onderkant rechts van het scherm. Dit zal trekken een scherm waar je doorheen kunt scrollen om te kiezen tussen de letters, cijfers of symbolen. Maak het bericht met deze opties.

Klik op de knop 'Verzenden' om te eindigen het verzenden van uw bericht. Zodra je het bericht is er geen manier kunt u ongedaan te sturen te sturen, dus zorg ervoor dat je het verzendt naar de juiste persoon en dat het zegt wat je wilt zeggen. Het bekijken van uw berichten voordat u stuur ze stelt u in staat om eventuele fouten te vangen en ook houdt je tegen het verzenden van een potentieel schadelijke bericht naar iemand.

Share This Post