Index / Careers & Work / Hoe maak je een Smog Technician

Share This Post

Careers & Work

Hoe maak je een Smog Technician

Smog technici (ook bekend als smog check technici) te helpen de staat om ervoor te zorgen dat Californië de omgeving en de lucht schoon zijn. De staat beschouwt hen professionals die werken als partners om de staat Californië in het controleren van d

Advertisement

Smog technici (ook bekend als smog check technici) te helpen de staat om ervoor te zorgen dat Californië de omgeving en de lucht schoon zijn. De staat beschouwt hen professionals die werken als partners om de staat Californië in het controleren van de brandstof de uitstoot van motorvoertuigen, dat de California straten en wegen te gebruiken. Het beroep vereist enige lichte fysieke activiteiten, zoals het heffen, verplaatsen en het dragen van maximaal 20 pond van de apparatuur.

Wat je nodig hebt

Potlood of pen

Smog Controleer Technician Toepassing van Bureau of Automotive Repair

Soort licentie

Bepaal het type smog technicus licentie die u wilt verkrijgen. Californië biedt drie verschillende soorten smog technicus licenties: de stagiair, basis en gevorderden. Elk programma beschikt over veel van dezelfde eisen, maar er zijn ook enkele verschillen.

Inschrijven in een smog check technicus trainingsprogramma en neem de cursussen die nodig zijn voor uw specifieke licentie (intern, basis, gevorderden). Veel lokale community colleges, scholen voor beroepsonderwijs, en andere post-secundaire scholen bieden dergelijke programma's. De staat ministerie van Consumentenzaken biedt lijsten en / of andere informatie waarop scholen bieden een dergelijk programma. De stagiair licentie vereist dat u een cursus in uw programma genaamd de "Basic Clean Air Car Course" te nemen.

Een bewijs van de voltooiing van de vereiste smog check-technicus opleiding aan de staat agentschap belast met de vergunningverlening smog check technici. Californië geeft licenties aan controle technici smog door de staat ministerie van Consumentenzaken. Dergelijke programma's een bewijs van voltooiing voor hun studenten door middel van de officiële transcripties en / of certificaten.

Nemen en of worden gecertificeerd door het "National Institute for Automotive Service Excellence" (NIASE) als u probeert een basis- of geavanceerde licentie te verkrijgen. De staat Californië vereist dat een passerende score of certificering kan alleen plaatsvinden in de categorieën "elektrische / elektronische systemen," "Motorprestaties" en "Advanced Engine prestatiespecialist."

Van toepassing op de overheidsinstelling die verantwoordelijk is voor de verlening van smog cheque technici die, in Californië, is het ministerie van Consumentenzaken.

Hints

Uw inspanningen om een ​​basis licentie te verkrijgen kan veel gemakkelijker worden gemaakt als u al een smog cheque technicus licentie. Normaal, om te worden gecertificeerd door NIASE, zou je een aantal trainingen te nemen.

Deze eis laat vallen voor degenen die al een vergunning hebben. Echter, deze uitzondering niet van toepassing op degenen die slechts een stagiair licentie.

Een persoon die aan de "Basic Clean Air Course" te nemen die nodig voor de stagiair vergunning moet eerst een jaar ervaring op te werken aan auto's en / of een opleiding op het gebied van prestaties van de motor te verkrijgen. Anders zal de staat niet toepassing van de persoon te accepteren.

Share This Post