Index / Ambachten / Hoe maak je een Small Fake Robot bouwen

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een Small Fake Robot bouwen

Het grote ding over kleine nep-robots is dat ze gemakkelijk kunnen worden gemaakt van afgedankte huishoudelijke junk. Gerecycleerd blikjes, gebroken stukken van speelgoed en zelfs oude afgedankte apparaten kunnen leveren de bouwstenen voor je eigen j

Advertisement

Het grote ding over kleine nep-robots is dat ze gemakkelijk kunnen worden gemaakt van afgedankte huishoudelijke junk. Gerecycleerd blikjes, gebroken stukken van speelgoed en zelfs oude afgedankte apparaten kunnen leveren de bouwstenen voor je eigen junk robot. En omdat u het maken van robots uit junk, zal elk een eigen karakter hebben.

Wat je nodig hebt

Schroot

afgedankte apparaten

Containers en deksels

Keukengerei

Draad

Broken speelgoed

Diverse andere stukjes van junk

Bouten, moeren, schroeven en andere bevestigingsmiddelen

Verf

Soldeerbout

Soldeer

blikschaar

band

epoxy

Lijm

Vind of maak een orgaan voor uw robot. De eenvoudigste manier om dit te doen is een oude container die eruit ziet als een robot lichaam te vinden. Pop blikjes, oud hairspray flessen, metalen gevallen van kleine apparaten en andere stukjes van huishoudelijke junk zal werken.

Zoek een robot hoofd. Nogmaals, voel je vrij om iets dat werkt te gebruiken. Blikjes zoals die Altoids komen maken goede robot hoofden. Kleine metalen lampenkappen en compact potten werken goed.

Vind armen en benen. U kunt zilverwerk gebruiken voor armen en soms ook voor de benen ook. U kunt ook de ledematen van oude gebroken action figures of buigzame metalen halzen van bureaulampen gebruiken.

Vind voeten. U moet één of twee brede, vlakke oppervlakken van de robot op te balanceren. Jar deksels werken goed en zijn gemakkelijk te vinden.

Bevestig ogen, een neus en een mond aan het hoofd. U kunt ook antennes, oren of andere functies die u wilt toevoegen. Een goede manier om het gezicht te maken is om elektronische componenten solderen van een printplaat. U kunt de weerstanden, condensatoren en andere elementaire onderdelen voor de ogen en de neus en geïntegreerde schakelingen te gebruiken voor de mond. U kunt dan plak ze op het hoofd met soldeer of epoxy. U kunt ook bouten en moeren te gebruiken voor de ogen.

Maak de rest van het lichaam bij elkaar. Een gemakkelijke manier om dit te doen is om alles samen epoxy. Voor een strakkere fit, kunt u gaten in het lichaam te snijden en breng de armen en benen in. Bijvoorbeeld, als u gebruik maakt van een metalen blikje voor het lichaam, kunt u kleine gaten met blikschaar gesneden en schuif de uiteinden van de ledematen voordat ze afdichten met epoxy. U kunt ook gebruik maken van duct tape.

Versier je robot. U kunt het schilderen of, zo u wilt, gewoon lijm meer junk aan het.

Hints

Je zult waarschijnlijk een flink aantal scherpe randen in dit project tegenkomen. Zorg ervoor dat u zich niet snijden.

Voor het snijden in een spuitbus, zoals een onder druk staande scheerschuim kan, op het mondstuk om ervoor te zorgen dat alle druk is uit.

Share This Post