Index / Persoonlijke financiën / Hoe maak je een Sleep Technician Word

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe maak je een Sleep Technician Word

Sleep laboranten werken in ziekenhuizen of onafhankelijke slaaplaboratoria en klinieken controle van patiënten voor een serie van slaapstoornissen. Ze analyseren en te scoren slaap records die artsen gebruiken om patiënten te diagnosticeren en de beh

AdvertisementSleep laboranten werken in ziekenhuizen of onafhankelijke slaaplaboratoria en klinieken controle van patiënten voor een serie van slaapstoornissen. Ze analyseren en te scoren slaap records die artsen gebruiken om patiënten te diagnosticeren en de behandeling voorschrijven. Terwijl de meerderheid van de slaap studies vinden plaats 's nachts, wat korter testen optreden in de dag de tijd. Als een slaap-technicus, moet u vertrouwd bent met 's nachts en draaiende verschuivingen zijn. Een slaap technicus positie is ook een geschikte pasvorm voor u als u genieten van de patiëntenzorg, de samenwerking met andere lab personeel en interactie met artsen.

Schrijf je in en compleet voor een polysomnografie technoloog associate degree opleiding aan community college. Als uw community college een polysomnografie specialiteit niet aanbiedt, vult een associate degree in een andere geallieerde gebied van de gezondheidszorg. U kunt ook in aanmerking komen voor een instapmodel slaap technicus baan als je een high school diploma en aanverwante gezondheidszorg ervaring, of een bachelor's degree met een grote in een gezondheidswetenschap veld.

Schrijf een CV die duidelijk accentueert uw zorgverzekeraar training en aanverwante werkervaring. Zoek in de vacaturebank van het gebied ziekenhuizen te slapen technicus posities. Schrijf u in voor accounts met lokale of nationale banen zoeken databases. Zoeken naar slaap technicus openingen. Bewaar zoekopdrachten en gebruik accountinstellingen om u te waarschuwen over nieuwe openingen, zodat u kunt toepassen voor hen onmiddellijk.

Onderzoek ziekenhuizen en laboratoria voor te bereiden op interviews met geïnteresseerde werkgevers. Vraag voormalige supervisors en professoren als ze bereid zijn om een ​​positieve verwijzing naar potentiële werkgevers te geven over uw vermogen om goed te presteren in een slaaplaboratorium omgeving. Teken op uw gezondheidszorg opleiding, ervaring en je onderzoek over de werkgever vragen tijdens het interview te beantwoorden en vragen van je eigen vragen.

Compleet Reanimatie of CPR en Basic Life Support, of BLS, voor de Gezondheidszorg Providers training. Je school kan reanimatie en BLS lessen aan te bieden op de campus. Als alternatief kunt u lessen vinden in uw gemeenschap die door het Rode Kruis of door andere gecertificeerde professionals in de gezondheidszorg. Je moet BLS verklaring aan de Certified Polysomnografische Technician of CPSGT nemen examen.

Raadpleeg de CPSGT studiemateriaal in de sectie "Examens" van de Raad van Registered Polysomnografische Technologen of BRPT, website wanneer u uw eerste Sleep Technician baan te accepteren. Neem contact op met uw slaaplaboratorium manager of andere Sleep Technologen op je werk over de aanbevolen focus voor je studie. Werk samen met uw leidinggevende om klinische vaardigheden die nodig zijn om de CPSGT examen af ​​te leggen als een deel van uw job training op te bouwen. Vul het Accredited Sleep Technology Education Program Self Learning Modules in de BRPT examen deel voor te bereiden op je examen.

Schrijf u in voor en laat de CPSGT examen. Compleet voortgezet onderwijs eisen zoals voorgeschreven door de BPRT. Uw CPSGT certificaat is een tijdelijke licentie die u toelaat om je vaardigheden op te bouwen, terwijl je voor te bereiden op een Geregistreerd Polysomnografische Technologist of RPSGT geworden. Als u niet de RPSGT examen binnen drie jaar wil gaan, zal uw CPSGT certificaat verlopen. Beginnen studeren voor RPSGT certificering zo snel mogelijk nadat je je CPSGT krijgen.

Hints

Staat licentiestatus eisen voor de slaap technologen variëren. Raadpleeg het gedeelte staat Licensure en Government Relations onder het tabblad "Bronnen" op de BRPT website voor informatie over de vereisten voor uw staat. Vraag uw lab manager als u vragen hebt over state vergunningsprocedure hebben als het van toepassing is in uw staat.

Share This Post