Index / Huis / Hoe maak je een slaapbank te maken voor een Camper

Share This Post

Huis

Hoe maak je een slaapbank te maken voor een Camper

Proberen om meubels naar uw camper kan ertoe leiden dat u fit vinden om te besluiten dat het maken van uw eigen zou beter bij uw behoeften. Wilt u een slaapbank die de ruimte die je hebt of wil je gewoon een persoonlijk tintje toe te voegen aan uw ru

Advertisement

Proberen om meubels naar uw camper kan ertoe leiden dat u fit vinden om te besluiten dat het maken van uw eigen zou beter bij uw behoeften. Wilt u een slaapbank die de ruimte die je hebt of wil je gewoon een persoonlijk tintje toe te voegen aan uw ruimte met uw eigen slaapbank creatie past, kunt u samenstellen en een slaapbank frame in de missie stijl die kan worden uitgebreid met een paar persoonlijk ontwerp raakt van je eigen.

Wat je nodig hebt

 • Boormachine met schroevendraaier bit attachments

  schroevendraaier

  Schuurpapier

  Hamer

  Spijkers, bouten, schroeven, scharnieren

  Meetlint

  Schilderen of beits

  Stof

  Batting of vulling

  Twin bedframe

  Hout

  schetsblok

  Potlood

  bed liften

  ambacht container

Meet de ruimte waar je een slaapbank zal worden gevestigd. Bepaal de metingen die u nodig hebt om de slaapbank comfortabel te passen in de ruimte. Onderzoek bed frames die je kunt kopen die aan uw eisen voldoen.

Aankoop van het hout en materialen die u nodig heeft. Kijk naar je plaatselijke kringloopwinkel naar oude bed frames die u kunt omzetten in banken. Bepalen welke extra materialen die u opzij nodig hebt van het frame voor sofa wapens, kussens en stoffen bekledingen.

Leg een doek en de houten panelen je gaat werken met samen met uw andere instrumenten uiteengezet. Aparte schroeven, moeren en andere hardware in een afsluitbare container ambachtelijke of boterhamzakjes.

Kies uit de materialen die u nodig hebt om de benen en zitting gedeelte van de bank te vormen. Monteer de stoelpoten bank en vernietiging van deze samengestelde secties. Verzamel de stukken hout en materialen voor het onderste gedeelte van het stoelframe.

Monteer het buitenframe van de sectie en de binnenste lamellen ter ondersteuning van een rechthoekig frame gelijkaardig uit een houten rooster creƫren. Vernietiging van het onderstel wanneer het wordt gemonteerd.

Selecteer de materialen die u nodig hebt om de bovenrug van de bank te vormen en leg ze in uw werkruimte. Monteer de stukken die nodig zijn voor de rug frame en leg ze opzij op dezelfde wijze als het onderste frame. Wilt u het bovenframe stileren, kunt u wensen om de vorm van de binnenste houten latten met behulp van een cirkelzaag om ze te stileren voor de montage.

Monteer de arm secties voor uw slaapbank als u ze in uw ontwerp hebben opgenomen. Verzamel de geassembleerde secties voor de slaapbank frame en treden ze samen. Bevestig scharnieren en een extra steunpoot, zodat het frame volledig worden neergeklapt tot een plat bed.

Zand de verzamelde hout sectie om glad uit de stukken en voor te bereiden voor het schilderen of vlekken. Vlek of verf de houten frame secties en laat ze drogen. Meet de grootte van het bedframe en onderzoek de grootte matras u nodig heeft en de aanschaf van een slaapbank matras die kan verdubbelen als de basis van uw bank sofa.

Meet en noteer de onderste frame en bovenrug gedeelten alsook de volledige bed grootte van de stof en kussen maten u nodig heeft te bepalen. De aankoop van de benodigde schuimkussen stukken en de stof die u nodig hebt om ze te bedekken. Naai je kussenhoezen en steek de kussens.

Hints

Kies een assemblage gebied dat kan verdubbelen als je locatie verf zonder deze te beschadigen of vlekken andere meubels of materialen.

Kopen of kleiner maken lap kussens te regelen op de bank wanneer deze niet als een bed gebruikt.

Hechten bed gaat naar de bodem van de benen om de bank tillen tot de gewenste hoogte.

Draag de juiste veiligheidsuitrusting, zoals een veiligheidsbril, gezichtsmasker en handschoenen bij het werken met zagen, boren en giftige chemicaliƫn.

Share This Post