Index / Huisdieren / Hoe maak je een Skunk Pelt Process

Share This Post

Huisdieren

Hoe maak je een Skunk Pelt Process

De meeste mensen zijn bang voor stinkdieren als gevolg van de hun sterke geur, maar de verwerking stinkdier huiden is een geweldige manier om taxidermie leren. De geur van het stinkdier is eigenlijk gelegen in een intern klier. Na het wassen, zonneba

AdvertisementDe meeste mensen zijn bang voor stinkdieren als gevolg van de hun sterke geur, maar de verwerking stinkdier huiden is een geweldige manier om taxidermie leren. De geur van het stinkdier is eigenlijk gelegen in een intern klier. Na het wassen, zonnebank en oliƫn processen, is de geur van het stinkdier verwijderd. Het proces van het bekogelen stinkdieren is vergelijkbaar met bekogelen de meeste kleine dieren en kan gedaan worden met producten die beschikbaar zijn bij uw lokale hardware winkel.

Wat je nodig hebt

Jachtmes

Plastic vuilnisbak

3 ounces borax poeder

1 pint hout alcohol

1 pint terpentijn

Glazen pot

1 ounce neatsfoot olie

1 eetlepel ammonia

Borstel

Plastieken zak

Snijd het stinkdier in het midden van de buik met een jachtmes. Verwijder de skunk pels uit het lichaam. Schraap vlees en spieren van de pels met de jachtmes. Draai de huid binnen en van buiten. Het binnengedeelte worden blootgesteld aan lucht. Het versnelt het droogproces. Droog de huid in het zonlicht voor een dag.

Giet 3 liter water in een plastic vuilnisbak. Laat de huid in koud water gedurende 3 uur. Het water verzacht de huid.

Giet 3 liter warm water en 3 oz van borax poeder in de plastic vuilnisbak. Dompel het stinkdier pels gedurende 1 uur. De oplossing verwijdert het vet uit de pels.

Verwijder de pels en plaats deze op een vlakke ondergrond. Het vlees kant naar boven gericht. Schraap de pels met de platte kant van een mes. Het schrapen is de laatste stap in het verwijderen van alle deeltjes aan de vacht. Spoel de pels in warm water.

Giet 1 pint van hout alcohol en 1 pint van terpentine in een glazen pot. Zet het stinkdier pels in de oplossing en laat het absorberen gedurende zeven dagen.

Verwijder de vacht en was het met afwasmiddel en water. Knijp de pels te lichtvaardig ring uit het grootste deel van het water.

Meng 1 ounce neatsfoot olie, 1 ounce van warm water en 1 eetlepel van ammoniak in een glazen container. Bestrijk de applicatie op beide zijden van de pels. Plaats de pels in een plastic zak voor 12 uur.

Verwijder de pels en hang het op een lijn of speld het aan de muur. Laat de huid drogen 3-5 dagen.

Hints

Draag beschermende handschoenen, veiligheidsbril en een masker bij het hanteren van alcohol, terpentijn, ammoniak en borax poeder.

Share This Post