Index / Ambachten / Hoe maak je een Skull Halloween masker met een beweegbare kaak

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een Skull Halloween masker met een beweegbare kaak

De schedel is een universeel symbool dat gevaar en de dood betekent. Schedels zijn een gemeenschappelijk gezicht op Halloween, wanneer de kinderen in de schedel maskers verschijnen op de stoep van de mensen om hen in het weggeven van snoep te schrikk

AdvertisementDe schedel is een universeel symbool dat gevaar en de dood betekent. Schedels zijn een gemeenschappelijk gezicht op Halloween, wanneer de kinderen in de schedel maskers verschijnen op de stoep van de mensen om hen in het weggeven van snoep te schrikken. Schedels zijn ook vaak voor in Mexico tijdens een andere vakantie genaamd Dia de los Muertos, of Dag van de Doden. Mexicaanse mensen maken kleurrijk ingericht schedels en maskers tijdens deze fiesta gehouden om te onthouden en te bidden voor overleden vrienden en familieleden. Of het nu eng of kleurrijke, deze schedel masker met een beweegbare kaak is leuk om te maken en te dragen.

Wat je nodig hebt

Clear-drogende lijm

Pailletten en kralen

Schilderen of kleurpotloden

1 voet bloemisten draad of pijpenrager

Garen of lint

1-voet vierkant poster board of karton

Schaar

Potlood

Brass riek papieren dossier bevestigingsmiddelen, 1-1 / 2 "lang

Gratis te downloaden, printen schedel template

Teken een schedel op de poster boord, of downloaden en op te sporen een gratis printbare schedel template. Knip de ogen en neus, waar aangegeven en afgesneden van de onderkaak.

Bevestig de kaak aan de schedel. Steken gaten door de bovenste hoeken van de kaak en door beide zijden van de schedel waar de kaak bevestigd. Lijn de gaten in de kaak en de schedel en porren een bevestiging door de zijranden van de tanden op de rug. Open de tanden om het te houden op zijn plaats.

Schilder en versier de schedel zoals gewenst. Shade de witte schedel met zwart en grijs zodat het lijkt eng. Om een ​​Mexicaanse masker, verf maken of kleur het in heldere kleuren en lijm op pailletten, kralen en andere versieringen.

Prik een gat in elke zijde van de schedel en steek het lint banden. Maak een grote knoop, zodat het lint niet zal trekken door het gat.

Por gat aan de onderzijde van de kaak en steek een uiteinde van de draad door het gat. Leg een knoop aan het einde van de draad, zodat het niet zal trekken door het gat.

Zet het masker op en beweeg de draad op en neer om de kaak te verplaatsen. Als de kaak niet vrij beweegt, draai de koperen bevestigingsmiddelen.

Share This Post