Index / Huis / Hoe maak je een sjabloon voor Cabinet Pulls maken

Share This Post

Huis

Hoe maak je een sjabloon voor Cabinet Pulls maken

Installeren kast en lade trekt een eenvoudig proces van het boren van een gat en het inrijgen van de trekkracht in het gat. Het trekt anker met behulp van een schroef die door de achterkant van de pull gaat. Het moeilijkste deel van het installeren t

AdvertisementInstalleren kast en lade trekt een eenvoudig proces van het boren van een gat en het inrijgen van de trekkracht in het gat. Het trekt anker met behulp van een schroef die door de achterkant van de pull gaat. Het moeilijkste deel van het installeren trekt is het verkrijgen van de juiste uitlijning van de gaten. Dure sjablonen zijn beschikbaar bij bouwmarkten, of u kunt uw eigen template opgebouwd uit brokstukken van dun hout. De basis template is een L-vormige matrijs voor kastdeuren en een stuk hout met een lip voor laden.

Wat je nodig hebt

 • 1/8 inch multiplex

  1/2 duim vierkante pennen

  Cirkelzaag

  Meetlint

  Houtlijm

  klemmen

Meet en verkort twee stukken 1/8 inch dik multiplex met een cirkelzaag 4 inch lang en 3 inches breed. Snijd drie 1/2 inch tot 4 inch pluggen en twee pluggen tot 2-1 / 2 inch.

Spread lijm op een rand van elk van de 4-inch pluggen. Druk op een 4-inch plug op het eerste blad van multiplex met de 4-inch kanten flush. Klem de stukken samen. Dit creëert je lade pull template.

Maak de andere twee stukken op dezelfde wijze op het tweede stuk triplex, met 4-inch deuvels verbonden aan tegenoverliggende zijden van dezelfde rand, waardoor een T-vorm. Klem de stukken samen.

Spreid wat lijm over het gezicht van de 2-1 / 2-inch stukken. Bevestig de stukjes op de tweede laag triplex op dezelfde wijze als beschreven in stap 3. De 2-1 / 2-inch stukken zullen een L-vorm aan de ene kant en een achterwaartse L-vorm op de tegenoverliggende zijde van het multiplex creëren . Klem de stukken samen.

Verwijder de klemmen nadat de lijm gedroogd is volgens de op de fles droogtijden.

Share This Post