Index / Kunst en Vermaak / Hoe maak je een Sintel blok met Drylok Paint

Share This Post

Kunst en Vermaak

Hoe maak je een Sintel blok met Drylok Paint

Cinder blokken kan worden gevonden in de kelder muren en funderingen huis, en zijn sterk genoeg om op te staan ​​om jaren van slijtage en verwering. Echter, sintelblokken blootgesteld aan enige vorm van vocht kan sijpelen of druppelen, vaak veroorzaa

AdvertisementCinder blokken kan worden gevonden in de kelder muren en funderingen huis, en zijn sterk genoeg om op te staan ​​om jaren van slijtage en verwering. Echter, sintelblokken blootgesteld aan enige vorm van vocht kan sijpelen of druppelen, vaak veroorzaakt vlekken of waardoor water te sijpelen in uw huis. Het aanbrengen van verf op sintelblokken zal niet waterdicht hen. In plaats daarvan, sintel verf blokken met DRYLOK, gefabriceerd door United Gilsonite Laboratories in Scranton, Pennsylvania, om de blokken te verzegelen en een waterdichte barrière die uw huis kan beschermen.

Wat je nodig hebt

Terpentine of verf stripper

cement patch

Paint roerder

nylon penseel

DRYLOK

Maak de sintelblokken met terpentine of een soortgelijk oplosmiddel om vuil, stof, vet, olie of was te verwijderen van het oppervlak. Als de sintelblokken eerder werden geschilderd, ontdoen van alle oude verf met verf thinner of verf stripper.

Spoel het gehele betonblokken oppervlak met schoon water om de resterende reinigingsmiddel te verwijderen. De vlakte. Patch eventuele scheuren of gaten in de bladeren blok met snelle-setting cement patches, toegepast per product instructies. Laat de muur volledig drogen voordat u verder gaat.

Roer de DRYLOK grondig met een verf roerder. Heeft thinner of additieven niet toe te voegen.

Verf DRYLOK op het oppervlak met een nylon borstel penseel. Breng een gelijkmatige laag, en zorg ervoor dat de DRYLOK werken in de poriën van de blokken. Laat de eerste laag drogen drie uur voordat u verder gaat.

Breng een tweede laag van DRYLOK naar de oppervlakte. Laat de tweede laag in te stellen voor drie uur, en dan te inspecteren de oppervlakte. Patch gaten of openingen in de verf met een derde laag nodig. Laat de DRYLOK om 's nachts te stellen voordat het aanraken van de sintelblokken.

Hints

Als uw sintelblokken zijn begonnen met uitbloeiingen te vormen, een witte poederachtige materiaal dat vaak wordt weergegeven op vochtig metselwerk, moet u voor het aanbrengen van de DRYLOK verwijderen. Gebruik een gespecialiseerde metselwerk cleaner of een verdunde oplossing van zoutzuur. Zorg ervoor dat u grondig na het reinigen om te voorkomen dat besmetting van de DRYLOK het oppervlak te spoelen.

Het oppervlak van de betonblokken, en de lucht rond de betonblokken, ligt ten minste 50 graden Celsius voor de DRYLOK goed hechten.

Als u wilt de DRYLOK tint om een ​​andere kleur te bereiken, gebruiken alkali-proof verf tint, verdund met de helft van de aanbevolen aanvraag voor reguliere verf.

Oude verf aangebracht voordat de jaren 1980 kan lood bevatten. Het verwijderen van deze verf zal een ernstig gevaar voor de gezondheid in uw huis te creëren. Als u niet zeker bent over het type verf je nodig hebt om te verwijderen uit de sintelblokken, contact opnemen met een professionele schilder of bouwer om hulp.

Share This Post