Index / tech / Hoe maak je een Single PDF Van Gescande Afzonderlijke pagina's te maken

Share This Post

tech

Hoe maak je een Single PDF Van Gescande Afzonderlijke pagina's te maken

Adobe Acrobat is een programma waarmee u PDF-bestanden bekijken en maken. U kunt gescande documenten als PDF-bestand op te slaan. Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​PDF-bestand aan te maken door het opstellen van meerdere bestanden. uw Documenten o

AdvertisementAdobe Acrobat is een programma waarmee u PDF-bestanden bekijken en maken. U kunt gescande documenten als PDF-bestand op te slaan. Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​PDF-bestand aan te maken door het opstellen van meerdere bestanden. uw Documenten opslaan als PDF-bestand zorgt voor een consistent formaat. Documenten die zijn opgeslagen in een ander formaat kunnen een risico van wijzigingen in de opmaak bij het openen in een ander programma of versie.

Open Adobe Acrobat 8 ​​Professional of een latere versie.

Klik op "+ Combineren," en kies "samenvoegen van bestanden in één PDF."

Klik op "+ Bestanden toevoegen."

Selecteer de bestanden die u wilt gebruiken om een ​​PDF te maken. Houd de toets 'Ctrl' terwijl je bestanden te selecteren.

Klik op "Add Files" als u klaar bent.

Schik de volgorde van de bestanden door het selecteren op een bestand en te klikken op "Omhoog" of "Omlaag." Als u klaar bent, klikt u op "Bestanden combineren."

Hints

Uw gescande documenten hoeven niet te worden opgeslagen als PDF-bestand te combineren met andere bestanden naar één PDF-document te maken.

Share This Post