Index / Huis / Hoe maak je een Single Pane of Glass Cut

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Single Pane of Glass Cut

Het snijden van uw eigen ruit is niet moeilijk en kan worden gedaan voor zo veel verschillende items rond uw huis. Van grote projecten, zoals tafelbladen en ramen, om kleine projecten, zoals fotolijstjes en ambachten, het snijden van uw eigen glas ka

AdvertisementHet snijden van uw eigen ruit is niet moeilijk en kan worden gedaan voor zo veel verschillende items rond uw huis. Van grote projecten, zoals tafelbladen en ramen, om kleine projecten, zoals fotolijstjes en ambachten, het snijden van uw eigen glas kan gunstig zijn voor uw tijd en uw budget.

Wat je nodig hebt

  • Glasplaat Glassnijders meetlint Droog uitwisbare pen Lederen handschoenen straight edge

Leg het glas op een vlakke ondergrond, zoals een eetkamer tafel of een werkbank.

Meet de grootte van de glazen die je nodig hebt om te snijden met een meetlint en markeer de glasplaat met een droge wissen pen.

Lijn de rechte rand langs de sporen die door de droge wissen pen.

Houd het rechte rand stevig op zijn plaats met de ene hand terwijl u de glassnijder in de andere hand. Druk op de snij-wiel om het glas en toe te passen constante gelijkmatige druk als je langs de gemarkeerde lijn te snijden. Dit zal een kleine breuk in het glas te creƫren.

Houd het glas over de rand van uw plat oppervlak en tik met de stompe einde van de glassnijder langs de snijlijn. Dit zal de breuk scheiden en maak twee stukken.

Hints

Glas zal scherp zijn en kan knip je dus draag lederen handschoenen.

Share This Post