Index / Careers & Work / Hoe maak je een Signing Bonus Onderhandelen

Share This Post

Careers & Work

Hoe maak je een Signing Bonus Onderhandelen

Een ondertekening bonus kan dat jobaanbieding nog zoeter te maken of te compenseren van een lager dan verwachte aanbod. Vragen om geld kan een ongemakkelijk proces zijn, vooral als je niet een ervaren onderhandelaar. Zoals met iets anders, een beetje

AdvertisementEen ondertekening bonus kan dat jobaanbieding nog zoeter te maken of te compenseren van een lager dan verwachte aanbod. Vragen om geld kan een ongemakkelijk proces zijn, vooral als je niet een ervaren onderhandelaar. Zoals met iets anders, een beetje oefening voordat u spreken met de recruiter of het inhuren van manager kan u helpen vertrouwen en onverstoord tijdens de onderhandelingen blijven.

Feiten en cijfers

Onderzoek van het bedrijf voordat u uw oproep te maken. Als het bedrijf net een recordjaar gehad, zou je een betere kans op het ontvangen van een bonus of het ontvangen van een aanzienlijke bonus dan wanneer het bedrijf onlangs faillissement bescherming te hebben. Het is ook belangrijk om de gemiddelde salaris voor uw positie kennen. U kunt deze informatie door te zoeken naar uw beroep op het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics website of het bekijken van salaris informatie verzameld door professionele organisaties of websites in uw vakgebied te vinden. Als u het bewijs dat het beginsalaris je hebt aangeboden is laag hebt, kun je de werkgever ervan te overtuigen in te stemmen met een ondertekening bonus.

Attitude Matters

Attitude speelt een grotere rol dan je zou realiseren als het gaat om het verkrijgen van de bonus die je maar wilt. Een arrogante vraag zal waarschijnlijk niet resulteren in een bonus. Hoewel je zou kunnen beledigd voelen of ontmoedigd door een laag salaris te bieden, houd uw toon prettig en aangenaam als je vraagt ​​om een ​​bonus. Het maakt niet uit hoeveel je denkt dat het bedrijf wil om u te huren, het is een slecht idee om een ​​ultimatum met betrekking tot een ondertekening bonus te geven. De Glassdoor website merkt op dat die tactiek de personeelsmanager in een defensieve positie, wat kan leiden tot het verlies van het bod zou kunnen brengen.

De Personal Touch

Het lijkt misschien een goed idee om uw verzoek in te dienen in een e-mail, vooral als je zenuwachtig over de reactie die u ontvangt bent. Maar houd in gedachten dat het veel gemakkelijker voor de personeelsmanager of recruiter uw verzoek af te wijzen als je het aanbieden in een e-mail in plaats van in een persoonlijk gesprek. Bel of een ontmoeting met de manager of recruiter. Laat hem weten dat je erg enthousiast over het aanbod, maar dat je zou willen bespreken compensatie voordat u een beslissing te maken. Vraag de bonus en presenteren elke ondersteunende informatie, zoals gemiddelde salaris voor de functie.

Flexibel zijn

Wees niet verbaasd als de personeelsmanager of recruiter uw eerste bonus verzoek afwijst. Als de manager wordt je naar beneden, maar dat betekent niet dat dat het einde van het proces. Onderhandelen gaat om een ​​dialoog tussen twee mensen. Als de manager of recruiter uw verzoek afwijst, is het jouw beurt om te reageren met een tegenbod. Bijvoorbeeld, als hij zich naar beneden uw verzoek om een ​​$ 7,000 ondertekening bonus, suggereren een $ 5000 bonus en een extra week vakantie. Bereid verschillende alternatieven voor het geval dat hij niet de eerste verzoek te accepteren.

Share This Post