Index / Sport en fitness / Hoe maak je een SIG Sauer P229 Reinig

Share This Post

Sport en fitness

Hoe maak je een SIG Sauer P229 Reinig

SIG Sauer De P229 is een zijarm van de keuze voor de federale wetshandhaving in de Verenigde Staten. Veel federale agentschappen de voorkeur aan zijn solide, industriële kwaliteit bouwkwaliteit en veelzijdigheid. De P229 kan worden omgezet tot 9 mm,

Advertisement

SIG Sauer De P229 is een zijarm van de keuze voor de federale wetshandhaving in de Verenigde Staten. Veel federale agentschappen de voorkeur aan zijn solide, industriële kwaliteit bouwkwaliteit en veelzijdigheid. De P229 kan worden omgezet tot 9 mm, 0,40 of 0,357 munitie gebruikt door simpelweg het vat en terugstelveer. Gebouwd van Duitse en Amerikaanse makelij componenten en geassembleerd in SIGArm's Exeter, New Hampshire, faciliteit, het voorzien van een hard geanodiseerd aluminium frame en een heavy-duty slide gefreesd uit een blok van roestvrij staal. De P229 is 7.1 inch lang, 5.4 inch hoog en 1,5 inch dik. Hij weegt 27,5 ounces. Voor routine-reiniging en inspectie moet de P229-veld gestript de eerste te zijn.

Wat je nodig hebt

Handgun cleaning kit

Field-Strippen

Richt het pistool in een veilige richting. Uitladen het pistool en verwijder het magazijn.

Trek de schuif helemaal terug tot aan de aanslag en trek de schuif vangst hendel om te vergrendelen in de open positie.

Controleer visueel dat er geen munitie zijn in de kamer of het tijdschrift ook.

Beweeg de takedown hendel, ligt net boven de trekker aan de linkerkant van het pistool, tot een zes o 'clock positie.

Trek de schuif iets terug te ontgrendelen. Houden de hand druk op de dia laten gaan geleidelijk uit naar het einde van zijn beweging.

Trek de volledige dia samenstel, bestaande uit de schuif, vat, terugspringveer gids en, na het einde van het frame.

Druk de terugslag voorjaar enigszins door op de terugslag voorjaar gids voren een korte afstand, til de achterkant van de lente en begeleiden en te verwijderen uit de dia.

Trek aan de achterzijde van het vat omhoog en til het vat omhoog en uit de schuif.

schoonmaak

Bevestig een zachte, gun-cleaning borstel gesmeerd met lichte pistool olie aan het einde van een pistool schoonmaken staaf. Steek deze in de loop van de kamer einde en reinig het vat. Volg met een aantal clean pistool reinigen vlakken tot de patches uit te komen met geen verkleuring.

Reinig de buitenkant van het vat met de borstel gesmeerd met lichte pistool olie en vervolgens zwabberen de buitenkant van het vat schoon met pistool reinigen vlekken bevochtigd met pistool olie.

Clean poeder residu van de kamer met een pistool reinigen vlekken bevochtigd met olie.

Zwabberen het frame gidsen, het interieur en exterieur van de glijbaan, de terugslag voorjaar en de gids met pistool reinigen vlekken bevochtigd met olie. Dan smeer deze oppervlakken met schone pistool olie.

Smeer het vat boring en de kamer licht met pistool olie. Blot weg overtollige smeermiddel met een schone-gun reiniging patch.

Monteer de P229.

Share This Post